Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Menyecske utca

Budapest, XI. Kerület  75 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Czutor Norbert Ingatlanforgalmazási Ügyintéző, +36/30-472 Mutasd

részletek

KIADÓ, 75 nm-es, 2+fél SZOBÁS, NAGYKONYHÁS, BÚTOROZATLAN, FELÚJÍTOTT PANELLAKÁS, KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁKKAL, SZIGETELT HÁZBAN.

XI. kerületben a Menyecske utcában KIADÓ egy 75nm-es, 2+fél szobás, ablakos konyhás, beépített loggiás, panorámás, EGYEDIMÉRŐVEL FELSZERETLT, felújított, klímás, parkettás, járólapos, vízórás, bútorozatlan, MŰANYAG ABLAKOKKAL ELLÁTOTT lakás egy 10 emeletes, liftes SZIGETELT panelház VI. emeletén. A fürdőkádas fürdőszoba a kamra és a wc a folyósóról nyílik. Beépített erkélyes. D-Ny-i tájolásnak köszönhetően, a lakást mindig napfény járja át. A nyári melegben klíma gondoskodik a jó közérzetről. Értékeire a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó vigyáz. Utcán ingyenes parkolási lehetőség. Mosógép és hűtőszekrény van.

Kiváló a közlekedési és a bevásárlási lehetőség, 150, 153, 187, 721, 941 buszok, M4-es metró Kelenföldi megállója pár perc sétára található.

Vásárlás: SPAR, Profi, Csemegebolt valamint gyógyszertár, játszótér megtalálható a közelben.

Rezsi:
Közös költség: 12.200 Ft./hó.
Fűtése: Távfűtéses. Átalány 13.400 Ft./hó.
A lakás vízórával ellátott.
Ingyenes parkolás a ház előtt.

Bútorok: A lakásban csak a beépített bútorok maradnak, illetve a kisebb szobákban a szekrények. Konyhabútor és a gépek szintén maradnak.

Dohányzás és háziállat tartása nem megengedett. (kicsi kutya, kicsi macska sem.)

A tulajdonos szerződésbe foglalja, hogy ugyan ilyen állapotban kell vissza adni az ingatlant. Csak hosszútávon gondolkodó albérlőket keresünk. Gyermekes család esetén befogadói nyilatkozat szükséges!

Hosszútávra minimum 1 évre kiadó.
Költözhető: Üres azonnal költözhető.
Bérleti díj: 250.000 Ft + rezsi.
Kaució: 2 havi bérleti díj.
Akár cégeknek is, vidékről költözőknek támogatás kérésére alkalmas. Diákoknak, összeköltözőknek, családoknak ideális a 2 külön nyíló szoba miatt.

Közlekedés: Metro 4 Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.827 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.966 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások