N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
400.000 Ft/hó

Major utca

Budapest, XI. Kerület  134 m2, 5 szoba

részletek

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön, csendes kertvárosi, családi házas környezetben épül, a Bornemissza tér vonzáskörzetében. A közlekedése kiváló, hiszen a közeli Bikás Parknál található a 4-es metró megállója, illetve a Tétényi úton közlekedő 7-es busszal gyorsan elérhető akár a budai, akár a pesti belváros is. Autóval a város felé a Tétényi vagy Fehérvári úton gyorsan közlekedhetünk, de az Andor utcán és az Egér úton át, a városból kivezető autópályák is perceken belül elérhetők. A környék jól ellátott, számos kisebb-nagyobb bolt mellett, a közelben található Allee bevásárlóközpont vagy Savoya Park kiváló bevásárlási lehetőséget teremt. A közelben elérhető több játszótér, óvoda, iskola, parkok és sportolási lehetőség.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A földszint + 3 emeletes, 7 lakásos, újszerű társasház 2015-benkerült átadásra. Az épület modern, igényes kivitelezésű, korszerű technológiával lett megépítve, úgy mint emelt hőszigetelés, 3 rétegű üvegezés, energiatakarékos víz-levegő hőszivattyú rendszerű hűtés-fűtés. A ház mögött nagyméretű közös kert található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Elegáns luxus lakást kínálunk bérbeadásra, mely akár azonnal költözhető!
Az ingatlan az épület 2. emeletén található, nettó 115nm-es, nappali+4 szoba +gardrobe szobás, duplakomfortos, két hatalmas terasszal is rendelkezik, rengeteg extrával felszerelt, igazán igényes, újszerű állapotú! Minden szobából kiléphetünk valamelyik teraszra, melyek egyike az utca felé, a másik a kert felé tájolt, így a nap minden szakában verőfényes, és emellett roppant csendes is.
Az egyik fürdőszoba kádas, a másikban épített zuhanykabin található. Ezen felül egy háztartási helyiség is kialakításra került, ahol a mosógép helye is megtalálható. A nappaliban hidegburkolat, a szobákban parketta található.
A lakásban található extrák:
- gépesített konyhabútor (hűtőszekrény, külön nagyméretű fagyasztószekrény, mosogatógép, kerámia főzőlap, villanysütő, elszívó, beépített mikró) gránit mosogatótálcával
- berendezett gardrobe szoba ruhalifttel, fiókokkal, polcokkal
- fürdőszobai beépített fiókos, tükrös szekrények
- beépített előszobaszekrény, hálószoba szekrény, nappali és tálaló szekrény
- egyik szoba kompletten berendezett dolgozószoba
- padlófűtés-hűtés
- légkondicionált nappali
- kiépített riasztórendszer
- 3 rétegű thermo nyílászárók
- minden szobában táv vezérelhető elektromos redőnyök szúnyoghálóval
- függönyök
- nappaliban rejtett ledes világítás, hangulatos terméskő fal
- nappali aljzatba kialakított konnektorok… stb.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 134 nm (teraszok felével)
Lakás: 115nm + 19 és 18 nm teraszok
- Nappali-étkező: 32,9 nm
- Szoba: 12,2 nm
- Szoba: 10,8 nm
- Szoba: 9,5 nm
- Szoba: 9,5 nm
- Konyha: 9,6 nm
- Gardrobe: 6,2 nm
- Fürdő-wc: 4,9 nm
- Fürdő: 3,6 nm
- Wc: 1,4 nm
- Háztartási helység: 2,5 nm
- Előszoba: 7,7 nm
- Közlekedő: 2,4 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók lehetővé teszik az épület legmagasabb szintű "A+" energetikai besorolását.
Minden fogyasztás egyéni mérőórák alapján fizetendő.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 17.221 Ft havonta
A lakás összes rezsiköltsége maximum 30-35.000 Ft között alakul a közös költséggel együtt. Ezen felül csak a villany és a tv, internet szolgáltató díja fizetendő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz egy saját tároló tartozik, mely közvetlenül a lakás mellett található. Kb. 3 nm.

PARKOLÁS:
A lakáshoz 2 db teremgarázs beálló tartozik a ház alatti teremgarázsban, melynek bérleti díja 2x 20ezer Ft. Egy parkolóhelyet kötelező kibérelni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
3 havi kaucióval, minimum 1 évre bérbeadó, kisállat és dohányzás nem megengedett. A tulajdonos nyugodt életmódú bérlő jelentkezését várja.

Bérleti díj: 400.000 Ft/hó + rezsi + garázs bérleti díja

--

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.702 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.896 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások