Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Kondorosi út

Budapest, XI. Kerület  42 m2, 2 szoba

részletek

Kondorosi lakóparkban Új nagyteraszos és kertkapcsolatos garzonlakás garázzsal és tárolóval kiadó

Budapest XI. kerületében, a népszerű Kondorosi lakóparkban Új 42m2 csendes, világos, teljesen bútorozott , amerikai konyhás, külön hálószobás és nagyteraszos (12m2) valamint kertkapcsolatos(!) KLÍMÁS lakás keresi igényes bérlőjét nagyméretű teremgarázzsal és tárolóval.
A lakás elsősorban PÁROKNAK és kizárólag a tárolóval és garázzsal együtt kiadó.
A lakás közös költsége alacsony havi 10000 ft plusz fűtés, melegvíz, villany külön mérőórával.
A lakás teljesen bútorozott sok pakolási lehetőséggel, faltól falig beépített szekrénnyel, teljesen gépesített konyhával és alacsony fogyasztású gépekkel (mosogatógép, hűtő, mikro, kerámialapos sütő, mosógép, zuhanykabin) felszerelt és mindenhol alacsony fogyasztású LED világítás teszi hangulatossá az otthont.
A lakás minimum egy évre 2019 február 1 től bérelhető havi bérleti díj 160000 ft kéthavi kaucióval . A nagyméretű teremgarázs 20000ft és a nagy belmagasságú tároló havi 5000 ft.
A lakáshoz 12m2 es nagyterasz és füves, virágos kert automata öntözőrendszerrel és kerti bútorokkal tartozik.
.A lakás biztonsági ajtóval felszerelt, a lakópark zárt és 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik az ott élők nyugalmáról.
A terület kiemelkedően fejlett infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a környéken iskola, óvoda, élelmiszer-áruház, uszoda, játszótér, benzinkút, templom egyaránt megtalálható.

A lakás előzetes telefonos bejelentkezést követően a tulajdonossal tekinthető meg.

Kölcsönös bérleti szándék esetén egy havi bérleti díjnak megfelelő összegű foglaló fizetendő készpénzben a helyszínen , majd szerződéskötés és közjegyzői nyilatkozat tételét követően történhet a birtokbaadás.

A Kondorosi Lakónegyed megközelíthetősége rendkívül kedvező, hiszen erre közlekedik a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos mellett a 114-es, 213-as és a 214-es jelzésű autóbusz, a közelben fut a városból kivezető Egér út és néhány percnyire található a Lágymányosi-híd. Az itt élők számára a 4-es metró megvalósulásával amely tömegközlekedéssel 5 perc alatt elérhető - a város legtávolabbi pontjai is könnyen és gyorsan elérhetővé váltak.

Ingatlanosok NE keressenek köszönöm !

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.660 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások