N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Kondorosi út

Budapest, XI. Kerület  36 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

XI. kerületben Alle-hoz és Savoya Parkhoz közeli KONDOROSI LAKÓPARKBAN kiadó, új bútorokkal felszerelt 32 + 4(erkély) nm-es lakás. Erkélyes, világos, fiatalos, modern újépítésű lakás, mely egy 7 emeletes társasház 6. emeletén található, amerikai stílusú nappalival, melyre a konyha nyílik, a nappaliból pedig egyenesen egy fél szoba és az erkély közelíthető meg.

A lakásban a konyha gépesített, elektromos tűzhellyel, sütővel, hűtővel, fagyasztóval és szagelszívóval egyben kiadó. A fürdőben kényelmes zuhanyzó, wc és mosdó. Főbejáratnál kóddal való belépés lehetséges és kaputelefon is a rendelkezésre áll. A fűtés házközpontú és a remek szigetelés miatt elképesztően alacsony a fűtés költsége a legnagyobb mínuszokban is. A lakásban a dohányzás nem megengedett (a teraszon persze lehet), viszont kisállat hozható.

A lakópark mellett egy benzinkút, Aldi áruház, éjjelnappali bolt, dm üzlet, fogászat, mosoda, gyógyszertár és több étterem is található. A tömegközlekedés is kedvez az itt lakóknak, hisz a 47-es, 48-as, 41-es, 58-as, 17-es villamosok mellett számtalan buszjárat és a 4-es metró közelsége segít a mindennapokban. Több egyetem elérhető pár perc utazással.

Rezsi: Internetet, áramszolgáltatást és közös költséget foglalja magában, a közös költség 12.000ft szemétszállítási díjjal, a ház takarításával, a lift üzemeltetésével, fűtéssel, korlátlan vízfogyasztással együtt.Így jön ki havi átlag 20.000 Ft-ra a rezsi költség.


Szeptembertől költözhető


A tulajdonos kérésére az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 170.000,-
Keresőink részére a közvetítés INGYENES.
További budapesti albérletekért kattintson a referens további hirdetéseire.
Hétvégén is hívhat
HA véletlenül nem venném fel a telefont, kérem, küldje el az UTCA NEVÉT SMS-BEN, rövid időn belül VISSZAHÍVOM!

budapestalberletek.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.510 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.797 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások