N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Kondorosi út

Budapest, XI. Kerület  32 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

ÚJ DESIGN hálófülkés bútorozott garzonlakás a XI kerületben

TULAJDONOSTÓL KIADÓ a Budapest XI. kerületében, a népszerű Kondorosi lakóparkban Új 32m2 es első emeleti nyugati fekvésű ,csendes, kertre néző amerikai konyhás és TELJESEN BÚTOROZOTT HÁLÓFÜLKÉS garzonlakás 2m2 tárolóval és mélygarázzsal hosszútávra igényes bérlő(k)nek kiadó.
A lakás CSENDES, NYUGATI fekvésű , KLÍMÁS, REZSIJE ALACSONY rezsije alacsony (havi 10 e ft) , trendi konyhával és alacsony fogyasztású ÚJ gépekkel :mosogatógép, hűtő, mikro, kerámialapos sütő, mosógép, zuhanykabin felszerelt.
A lakásban sok pakolási lehetőséggel tervezett, mindenhol alacsony fogyasztású LED világítás teszi hangulatossá az otthont. A lakás biztonsági ajtóval szerelt a lakópark zárt és 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik az ott élők nyugalmáról.
A lakás ideális párok részére minimum egy évre 2018 szeptember 1 től költözhető.
A lakás bérleti díja havi 140000ft plusz a tároló havi 5000 ft+rezsi kéthavi kaucióval. A lakáshoz külön nagyméretű teremgarázs is tartozik ennek havi bérleti díja: 20000 ft. A lakás külön mérőórákkal rendelkezik és rezsije havi 10e ft a fogyasztás függvényében.

A lakás csak teremgarázzsal, tárolóval együtt kiadó.

Kölcsönös bérleti szándék esetén egy havi bérleti díjnak megfelelő összegű előleg fizetendő készpénzben a helyszínen, majd 5 napon belül szerződéskötés és közjegyzői nyilatkozat tétele kötelező.

A Kondorosi Lakónegyed megközelíthetősége rendkívül kedvező, hiszen erre közlekedik a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos mellett a 114-es, 213-as és a 214-es jelzésű autóbusz, a közelben fut a városból kivezető Egér út és néhány percnyire található a Lágymányosi-híd. Az itt élők számára a 4-es metró megvalósulásával amely tömegközlekedéssel 5 perc alatt elérhető - a város legtávolabbi pontjai is könnyen és gyorsan elérhetővé váltak. A terület kiemelkedően fejlett infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a környéken iskola, óvoda, élelmiszer-áruház, uszoda, játszótér, benzinkút, templom egyaránt megtalálható.

Ingatlanosok NE keressenek!

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.578 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.945 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások