Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Kisköre utca

Budapest, XI. Kerület  52 m2, 2 szoba
Varga Balázs, +36/30-656 Mutasd

részletek

Albertfalván, csendes zöldövezeti, erkélyes, parkra néző, klímával is felszerelt 2 szobás lakás részben bútorozva, elsősorban hosszútávra kiadó. A beépített konyha, a fürdőszobaszekrény, a hatalmas gardróbszekrény és az igényes előszobabútor a lakás tartozéka. A fűtés és melegvízellátás korszerű lángmodulált gázkazánnal történik.
Közelben CBA Príma, Savoya Park, OBI, Aldi, Allee bevásárlási lehetőségek. Jó közlekedés, villamosok, buszok néhány perces sétával elérhetőek. 8-10 perces buszozás után átszállási lehetőség a 4-es metróra. Parkolni ingyenesen a ház előtti utcarészen vagy a ház mögötti kis zsákutcában lehet. A bérleti díj nem tartalmazza a rezsit valamint a közös költséget. Kisállatokat sajnos nem tudunk vendégül látni.
A lakás azonnal költözhető.
Kérem, hogy közvetítők ne keressenek!

Környék: Móricz Zsigmond Tér
Közlekedés: 47-es 49-es villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások