Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Kékperje utca

Budapest, XI. Kerület  56 m2, 1 szoba + 2 félszoba

részletek

KIADÓ IRODA/LAKÁS HOSSZÚ TÁVRA!

Az ingatlan Budapesten, a XI. kerületben, Tóváros Lakóparkban található.
Autóval az M1-es, M7-es felől könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel a 41-es villamossal és 187-es busszal is elérhető. Közelben van a Sportmax sportközpont és az MLSZ központja.
A 2012-ben épült 1+2 szobás lakás az épület földszintjén helyezkedik el, kertkapcsolatos, közvetlenül az utcára néz és onnan is megközelíthető. A lakásba biztonsági ajtón belépve jobbra egy kis gardróbszekrény, balra az egyik kisszoba található. Egyenesen haladva az amerikai konyhás nappaliba jutunk, nappaliból jobbra van a külön van a kádas, mosógép kiállással rendelkező fürdőszoba. A fürdőszoba mellett külön WC és a másik kisszoba kapott helyet, ahonnan szintén kijuthatunk a kertbe. A kényelmet, biztonságot szolgálja a Fain coil (fűtő-hűtő) rendszer, redőnyök, szúnyoghálók, riasztó. A konyhába kerámialapos tűzhelyet, szagelszívót és mosogatógépet helyeztek el.
Rezsi: közös költség (hideg – meleg vízfogyasztás, fain coil rendszer, szemétszállítás): kb. 35.000 Ft, áram: fogyasztás szerint. Internet (T-home) van kiépítve a lakáson belül, a két kisszobában 2-2 kiállással, a nappaliban eggyel.
Parkolás: a ház előtt ingyenes.
Azonnal költözhető!
Ideális lehet ügyvédi-vagy könyvelő irodának, jógastúdiónak, kis cégnek, webshopnak, sportolóknak, de akár magánszemélynek is!
Két havi kaució és az aktuális havi bérleti díj szükséges

Kisállat nem megengedett!

Tetszik a lakás?? Kérem, hívjon!

www.renthungary.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások