Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Kapolcs utca

Budapest, XI. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerület zöldövezeti részén, Péterhegyen található. Az utca és a környék is kifejezetten csendes, tiszta levegőjű, családi házas, társasházas övezet, távol a város zajától, mégis gyorsan elérhetünk bárhová. A terület tömegközlekedése kiváló, több buszjárattal is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, illetve a 4-es metró kelenföldi végállomásához, de a közeli villamossal akár a Savoya Park irányába is közlekedhetünk. Az Egér út közelségének köszönhetően gépkocsival is pillanatok alatt a belvárosban lehetünk. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek pár 100 méteres körzeten belül elérhetők.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
2002-ben épült, 8 lakásos, földszint + tetőtér beépítéses társasház, mely egy hangulatos, gyönyörűen parkosított, közös használatú 3800nm-es telken fekszik egy másik, ugyanilyen házzal együtt. A kertet kertészek gondozzák, öntözőrendszerrel ellátott, így csak élvezni kell. A ház alatt teremgarázs és tárolók találhatók. A lakások a lépcsőházból nyílnak, félszint eltolálással. A ház kialakításának köszönhetően a lakásoknak falszomszédja nincs.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A NAGY TERASZOS, KÖZVETLEN KERTKAPCSOLATOS, hangulatos, IGÉNYES, ÚJSZERŰ, BERENDEZETT, OTTHONOS lakás az épület földszintjén található. A lakás előtt nincs eljárás, igazán intim elhelyezkedésű, csendes. Minden ablaka gyönyörű zöldre, hátsó kertre néz, mintha egy parkban lennénk. Földszint ellenére fényárban úszik, tökéletes déli, nyugati tájolással. Az ablakokon spaletták segítik az árnyékolást. A lakás elrendezése mondhatni tökéletes, hiszen 47nm-en élhető tereket alakítottak ki. A nappali és a tágas étkező-konyha praktikusan külön nyílnak. A nappali mindhárom ablaka nyitható, innen jutunk ki a 12nm-es, kellemes teraszra. A hálószoba egy dupla tolóajtóval választható le a nappalitól, ablakai két irányba is néznek. Az étkező-konyha beépített, gépesített konyhabútorral (sütő, főzőlap, elszívó, mosógép, hűtőszekrény), étkezőasztallal, székekkel felszerelt. Az ablakos, kádas fürdőszobában található a wc és a kombi cirkó kazán. A lakásban található további berendezések: nappali ülőgarnitúra, szekrénysor, hálószobában franciaágy, ruhásszekrény, szőnyegek, lámpák, függönyök, tükrök, beépített előszobabútor. Az ingatlan ideális választás egyedülállóknak vagy pároknak. Azonnal költözhető, minimum 1 évre, bútorozottan, garázzsal, tárolóval együtt bérbeadó! Kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 54 nm
Lakás: 47,3 nm + 12,5 nm terasz
- Nappali: 20,9 nm
- Hálószoba: 10,2 nm
- Konyha-étkező: 10,3 nm
- Fürdőszoba, wc: 3,5 nm
- Előszoba: 2,4 nm
-Terasz: 12,5 nm
Belmagasság: 2,7m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és melegvíz ellátását kombi cirkó kazán szolgáltatja. Minden fogyasztás (víz, gáz, villany) egyedileg mérhető.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 23.000.-
Fűtés, víz költsége használat függő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz egy 3nm-es saját, száraz, zárható helyiség tartozik.

PARKOLÁS:
A lakáshoz egy teremgarázsbeálló tartozik, 1 autó részére. Kötelező kibérelni, ára 20.000 Ft/hó.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Azonnal költözhető, minimum 1 évre, bútorozottan, garázzsal, tárolóval együtt bérbeadó! Kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.

Bérleti díj: 175.000 Ft/hó + 20.000 Ft/hó teremgarázs, tároló

lotushouse.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások