Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Hengermalom út

Budapest, XI. Kerület  57 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

XI. KERÜLETI HENGERMALOM ÚTON GYERMEKBARÁT LAKÁS KIADÓ!

A Kopaszi gát és az ALLE közelében KIADÓ egy 1.emeleti, 2+2 félszobás, jó állapotú, teljes körűen BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT lakás hosszútávra. A lakás jó elosztású, amerikai konyhás nappali és 1+2 félszoba áll rendelkezésre, továbbá egy kamra is található a lakásban.

A lakás egyik része habár utcára néz nem engedi be az utcai élet zaját. A másik fele egy csendes belső udvarra néz és szó szerint biztosítja a madárcsicsergésre ébredést reggelente.
Hőtárolós kályhák biztosítják a meleget.
A villanyszámla kb 17 000,-/ hó (télen is), ami magába foglalja a fűtést, meleg vízet és villanyköltséget. Ezen felül a közös költség 9 820,-/ hó. A víz egyedi mérés alapján fizetendő kéthavonta. A lakás jól felszerelt: mosógép, kombinált hűtő+fagyasztó, villanysütő, indukciós kerámia főzőlap. Diákoknak, pároknak is kitűnő választás lehet.

100 méterre található az Aldi, és 200 méterre az Új Buda bevásárló központ. Közel van a 47, 41, 18, 1 villamosok megállóhelye is.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is.

Környék: Dunához közel

Közlekedés egyéb: 1-17 villamos Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.927 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME VIK ( 1.826 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE IK ( 1.683 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÁTK ( 1.683 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TTK ( 1.683 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.927 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.020 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.873 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások