Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Háromszék utca

Budapest, XI. Kerület  50 m2, 2 szoba
Kovács Sándor, +36/20-916 Mutasd

részletek

Sasadon a 11. kerületben, családi házban tetőtéri lakás hosszútávra kiadó. A lakás 50nm, 2 külön nyíló nagy szoba, + kb 5 m2 terasz.
A lakás teljesen különálló, egy kőlépcsőn majd egy lépcsőházi csigalépcsőn lehet megközelíteni. A lépcsőház is hozzá tartozik a lakáshoz, ez még plusz 3,4 m2 körülbelül. A lakásba belépve a konyha előtérbe jutunk. Ebből a helyiségből nyílik a fürdő és jobbra - balra a két szoba. A jobboldali szobából nyílik a terasz. A baloldali szoba 17 m2 amiben egy nagy beépített szekrény található, a kilátás egy aranyos kis térre néz az ablakból.
A jobb oldali szoba 20 m2, innen nyílik a terasz.
A konyhában hűtő, mosogatógép, elektromos tűzhely van.
Fürdőben zuhanyfülke, mosógép(opcionálisan), wc.
Rezsi: a lakásban házközponti fűtés van melynek fix átalányköltsége van(20 e ft), a víz és az elektromos áram költségének kiszámítása mellékmérő alapján történik. Megbízható korrekt bérlőt keresek. Bérleti szerződés közjegyző közreműködésével történik, aminek a költségeit a tulajdonos rendezi.
Hivatalosan adom ki a lakást, számlaképes is vagyok.
A lakás teljes felújításon esett át (kivétel a parketta), részben bútorozott.
Tömegközlekedés: 53-as busz(1perc gyalog), 59-es villamos és a Kelenföldi metrómegálló.
Bérleti díj: 150e ft + rezsi/ hó
2 hó kaució
Minimum 1 év bérlési idő.

Egyetem közeli:
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.657 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások