Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
385.000 Ft/hó

Görbe utca

Budapest, XI. Kerület  92 m2, 3 szoba

részletek

Kiadó egy családi ház kertkapcsolatos földszinti 92 nm-s része a XI.kerületi Sashegy, Farkasrét határán. Az ingatlan egy csöndes, biztonságos zsákutcában található. A lakás és a ház egy teljes körű felújításon esett át. A képen látható bútorzat és gépezet marad.Lehetőség van autó beállására.

A lokáció kitűnő, hiszen a közelben van busz és villamos megálló is, így tömegközlekedéssel és kocsival is könnyen megközelíthető a budai vagy a pesti belváros.

Bérleti díj: 385.000 Ft + rezsi: fix 65.000 Ft (víz, csatorna, fűtés, villany, wifi, TV, 1 db fedett gépkocsi beállási lehetőség távirányítós kapuval)

Minimum 12 hónapra kiadó, és 2 havi kaució ellenében költözhető!

bibor.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.453 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.769 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások