Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Fehérvári út

Budapest, XI. Kerület  53 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Pettermann Antal, +36/70-622 Mutasd

részletek

Fehérvári úton emeleti felújított, gépesített lakás tulajdonostól kiadó. A lakás 1+2 szobás praktikus elrendezésű. A lakás teljes körű felújításon esett át, villany- és vízvezetékek, burkolatok, radiátorok, ablakok mindenhol cserélve lettek, a lakás frissen festve. A nappaliból nyíló hálószoba teljesen berendezett.
A nappali klímával van szerelve ami a nappaliból nyíló hálószobát is temperálja. A nappali bútorozatlan, ugyanakkor házimozi előkészítéssel rendelkezik: mennyezeti projektortartó, vetítővászon és a kábelezése be van építve. Igény esetén csúcsminőségű projektort is tudok biztosítani.
A második hálószoba bútorozatlan.
A folyosón nagyméretű beépített szekrény található óriási kapacitással.
A fürdő mellett automata mosógép.
A fürdő zuhanykabinos, beépített bútorral.
A WC külön helység, hátfala a szokásos panel lemez megoldás helyett fa borításra cserélve.
A konyha beépített bútorzattal, praktikus mosogatógéppel, mikróval, alulfagyasztó hűtővel ellátva. Elektromos sütő és indukciós főzőlap került beépítésre, emiatt az elektromos hálózat is bővítésre került 32A-ra.

Kiváló közlekedéssel rendelkezik (éjszakai járat is) és 500m körzeten belül minden megtalálható: bolt, gyógyszertár, orvos, játszótér, fodrász stb.

A lakásban dohányzás és kisállat tartás nem megengedett.
Családoknak költözés közjegyzői nyilatkozattal.

Környék: Móricz Zsigmond Tér
Közlekedés: 47-es 49-es villamos, 7-es busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások