N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Fehérvári út

Budapest, XI. Kerület  38 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

XI. Kondorosi lakóparkban belső csendes részre néző, világos, K-i tájolású, nyáron nem túl meleg legfelső szinti másfél szobás lakás kiadó egy fő vagy pár részére.

A lakás teljesen berendezetten kiadó. Nappaliban kanapé, szekrénysor, beépített gépesített konyha, mosógép, hűtő van. A konyha részen is van ablak. A képen látható étkezőasztal székekkel nincs a lakásban, azt a bérlőnek kell megoldani. A hálót egy praktikus tolóajtó választja el a nappalitól és külön ablakkal rendelkezik, a hálóban franciaágy található
Az albérlet alacsony rezsivel rendelkezik (közös költség 14.000 Ft, amely tartalmazza a főtést és a melegvizet is a szemétszállítás, kertgondozás, lépcsőházi világítás mellett. Víz, villany fogyasztás alapján fizetendő, együtt kb 8000 Ft/hó. Internet-tv-t a bérlő saját nevére kötheti be a lakásba.
A lakópark saját biztonsági szolgálattal rendelkezik és kitűnő tömegközlekedéssel bír. A ház aljában DM, élelmiszerbolt, zöldséges, gyógyszertár, konditerem, fodrász, cukrászda, önkiszolgáló étterem, a szomszédban ALDI, Spar a benzinkúton, pár megállóra Auchan a Savoya parkban, Tesco az Újbuda Centerben, és számos bolt, bank, szolgáltató. Allee, Újbuda központ 4-es metro 10 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.

bérlőknek a közvetítés ingyenes. 2 havi kaució és az első havi bérleti díjjal költözhető, akár azonnal. Kisállat nem hozható. Várom hívását hétvégén is 9-20 között.

reximmobilia.alberlet.hu

Közlekedés: 47-es 49-es villamos Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.883 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.417 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások