Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
499.000 Ft/hó

Facsemete utca

Budapest, XI. Kerület  92 m2, 3 szoba

részletek

Ha a Madárhegy legszebb panorámájára akar ébredni minden reggel akkor ezt a lakást Önnek építették! :) A környék csendes és zöldövezeti, de a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény (kétnyelvű óvoda, iskolák) is található. A belvárosba (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat. Pár perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is. Az idei évben elkészült épületeket gondozott, közös használatú zöld kert vesz körbe. A tágas, napfényes erkélyekről gyönyörű panoráma tárul elénk, amit télen a kandalló melege mellől csodálhatunk.

A lakás most készült el, úgyhogy a következő tulajdonosa lehet az első lakója. Stílusa industrial, jelenleg a legdivatosabb stílusirányzat, amit a halszálka mintás parketta tesz igazán egyedivé. Sok lehetőséget rejt még az ingatlan hiszen a bútorozás a következő tulajra vár így az amerikai konyhás nappalit és a két hálószobát saját ízlésére formálhatja.

A lakáshoz tartozik két garázs és egy tároló is, amit az ár tartalmaz.

Jöjjön el, nézze meg és élvezze a hely adottságainak köszönhetően mindig friss, kristálytiszta levegőt és a környék panorámáját!

ingatlancoach.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások