Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Eszék utca

Budapest, XI. Kerület  38 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Szentimrevárosban, a Feneketlen-tó és az Allee közelében, egy mellékutcában helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval hamar elérhető. Könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen nem messze közlekedik a 19, 41, 47, 49, 56, 61-es villamos, és a 7-es busz, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük a 4-6 villamost, vagy az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitness park, teniszpálya, játszótér is.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A három emeletes sátortetős téglaház a múlt század első felében épült, azóta is karbantartott, az utcától kis előkert választja el. A lépcsőházban lift nem üzemel, ezért a közös költség összege kedvezőbb. A ház alsó részében üzlet, illetve pince került kialakításra, aminek köszönhetően a legalsó lakószint is bő félemeletnyi magasságban van.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált lakás a házban az alsó lakószinten található, amely a lépcsőházban felfelé kb.10 lépcsővel közelíthető meg. A felújított, eredeti alaprajzában átalakított, igen kellemes hangulatú ingatlan a képeken látható bútorokkal várja új lakóját. Kazánja most került cserére, festése friss. Konyhája gépesített (sütő, főzőlap, kombinált hűtő, mikró), míg a mosógép a fürdőszobában található.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, amelyből balra nyílik a kisebb szoba, szembe a WC kézmosóval, balra az étkezős konyha került kialakításra, mögötte az utcai fekvésű nagyobb szoba helyezkedik el. Az előszoba jobb oldalán van a fürdőszoba, amely mérete kényelmes, jól használható.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos és tényleges alapterülete 38nm. A két szoba 12nm és 7,7nm, az étkezős konyha 10,5nm nagyságú.
Belmagasság: 2,9m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést új kondenzációs kombi cirkókazán biztosítja, amely biztosítja a víz melegítését is. A lakásban egyedi vízóra található a vízfogyasztás mérésére.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti területen van lehetőség, illetőleg a környéken bérelhető teremgarázsban beállóhely.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség mindösszesen 7.860,- forint, míg a fűtés költsége ezidáig, még a régebbi kazánnal átlagban 9eFt körül alakult.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérbevételéhez két havi kaució megfizetése szükséges. A lakásban kisállat nem tartható, a dohányzás nem megengedett. A lakás azonnal költözhető. Elsődlegesen hosszú távra, de minimálisan egy évre kiadó.

Bérleti díj: 150.000,- forint + rezsi + két havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások