Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Előpatak utca

Budapest, XI. Kerület  52 m2, 2 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerületben, Sasadon, csendes, a családi házak és a társasházas övezet határán helyezkedik el a ház. Könnyen elérhető, jó közlekedéssel ellátott a terület. A közelben sétára is kiváló a lehetőség, több park, játszótér is megtalálható a környéken. Gyorsan megközelíthető Gazdagrét is – így a mindennapokat megkönnyíti az ott található infrastruktúra: szolgáltatások, bankok, vásárlási lehetőségek…

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A tíz emeletes ház csúsztatott zsalus technikával épült, körpanorámás, karbantartott. A társasház zárt kertjében játszótér került kialakításra. Az épületben a korábbi szemétledobók szigetelésre kerültek és helyükre szintenként más-más funkciójú közös tároló került. Ugyancsak néhány éve került cserére a kazán, felújításra a lift. A ház térfigyelő kamarával védett.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált lakás felújított, eredeti alaprajzában átalakított, igen kellemes hangulatú. Jelenleg nagyrészt bútorozott, valamint gépesített. Igény esetén így, de akár a bútorok nélkül vagy a bútorokat némileg kiegészítve is kiadó.
Belépve az előszobába érkezünk, amelyből jobbra nyílik a konyha, amely egy légtérbe került a nagyszobával, míg balra a mellékhelyiség és a méretében megnövelt, kényelmes és mutatós fürdőszoba található. Mindkét helyiség szellőzése légcsatornával megoldott. A szobák külön és egymásból is megközelíthetők. A szobák előtt húzódó erkély a nagyobbik szobából közelíthető meg.
A lakásból gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás tiszta lakóterülete 45,6nm, amihez 7,4nm nagyságú erkély kapcsolódik. A két szoba 20,4nm és 10,6nm nagyságú.
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést a házban lévő központi kazán biztosítja a melegvízzel egyetemben. A lakásban egyedi vízóra található a vízfogyasztás mérésére, amely alapján a társasházzal történik az elszámolás.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti területen van kényelmes és ingyenes lehetőség.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség mindösszesen 27.200,- forint, mely tartalmazza mind a fűtés, mind a vízfogyasztás átalányát, mind a vízmelegítés költségét, így ezen felül már csak az áramszámlát kell megfizetni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérbevételéhez három havi kaució megfizetése szükséges. A lakásban kisállat nem tartható, a dohányzás az erkélyen megengedett. A lakás azonnal költözhető. Elsődlegesen hosszú távra, de minimálisan egy évre kiadó.

Bérleti díj: 150.000,- forint + rezsi + három havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.916 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.206 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások