N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
1.089.000 Ft/hó

Botfalu utca

Budapest, XI. Kerület  500 m2, 6 szoba

részletek

XI. kerület Sasad legszebb utcájában, (az utca mindkét oldalán fasor, ahol a fák koronái összeérnek) angol gyarmati stílusban épült vörös-téglás, minden extrával, nagy polgári villa kiadó.

A házban márványburkolatú nagy nappali, 4 háló, 6 fürdőszoba, belső uszoda, szauna, légkondicionálás, kandalló, fűtött garázsleálló , garázs két kocsinak, intim és sík hátsó kert, automata locsoló.

Alagsorában egy berendezett személyzeti vagy vendég lakás, nagy gardrób vagy vendégszoba, és egy tornaterem belső uszoda, szauna és dupla garázs. A vendég lakás világos, délután még a nap is besüt.

Földszinten nagy márványburkolatú kandallós nappali két terasszal. Az első terasz déli tájolású napos, a hátsó terasz intim és árnyékos. A földszinten van még egy szoba, ami lehet dolgozó szoba vagy lehet hálószoba is, mert a földszinten van fürdőszoba is. A konyha zárt, de van egy átadó ablak az étkező felé.

Az emeleten van 3 hálószoba és két fürdőszoba . A szülői lakosztály egy extra ajtóval is le van választva , a szülői hálószobához van nagy dupla mélységű gardrób van erkély és elegáns komplett fürdőszoba.

A tetőtér egy egybe 90m2 nagyságú helyiség saját fürdőszobával, lehet egy nagyobb gyerek saját lakosztálya vagy bármi más.

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.891 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások