Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Beregszász út

Budapest, XI. Kerület  53 m2, 2 szoba
Varga-Dudás Krisztina, +36/70-400 Mutasd

részletek

Az 53 nm-es lakás a Sasadliget Lakópark III. ütemében épült és 1 hónapja került átadásra. Eddig még senki nem lakott a lakásban, amely teljesen bútorozott és gépesített új konyhával felszerelt (hűtő-fagyasztó, Whirlpool 6 sense sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép).
A lakásba lépve az előszobában 3 új, nagy, fehér IKEA-s gardrób szekrény van, amely rengeteg pakolási helyet biztosít.
Az előszobából közvetlenül nyílik a nappali és konyha-étkező. A tágas fürdőszobában zuhanykabin, mosdó, szekrény, mosógép és törölközőszárítós radiátor található. WC/kézmosó külön helyiségben. A fürdőszobával szemben nyílik a hálószoba, szintén IKEA-s gardróbbal (tükrös tolóajtóval). Minden helyiségen ablak(ok) találhatók.
A nappaliból és a hálóból is teraszajtó nyílik a 8 nm-es teraszra, amely folytatása a gyeppel és bokrokkal parkosított, saját használatú 72 nm-es kert.
A teraszon kerti rattan bútor van elhelyezve.

Parkolni az utcán lehet ingyenesen.

Jöjjön el, szívesen mutatom meg az ingatlant személyesen is.

Közlekedés: Metro 4 Egyetem közeli:
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.906 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások