Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Bártfai utca

Budapest, XI. Kerület  45 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Hosszútávra kiadó a 11. kerületben a Bártfai utcában egy 45 nm-es 2+1 szobás lakás. Az ERKÉLYES lakás belső kétszintes. Az alsó szinten található a nappali, a hálószoba (külön nyílik), az étkezős konyha és a fürdő. A felső szinten egy hálófülke van. Igényesen berendezett, gépesített és KLÍMÁVAL felszerelt. A közös költség 4.500 Ft/hó.
A lakás ÚJ ÉPÍTÉSŰ ház második emeletén helyezkedik el. Parkolásra a ház udvarában, fedett gépkocsibeállóban van lehetőség, aminek a bérleti díja 30.000 Ft/hó és kötelező a bérlése.
Az első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval AZONNAL költözhető.

fh.alberlet.hu

Közlekedés: 47-es 49-es villamos
Közlekedés egyéb: 17-es, 41-es villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások