Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Bánk bán utca

Budapest, XI. Kerület  39 m2, 1 szoba
nyitott_erkelyajto.jpg
Szabó Lajos József, +36/30-956 Mutasd

részletek

Igényesen felújitott, első emeleti, csendes utcában lévő polgári hangulatú, világos lakás hosszabb távra kiadó szolid életvitelű, nemdohányzó bérlő(k)nek. A lakásnak kiváló az elhelyezkedése és megközelithetősége. Tőle 5 percnyi sétára van a pihenésre, sétára, sportolásra kiváló lehetőségekkel rendelkező Bikás park, ahol a 4-es Metró állomása is van. A 19 és/vagy 49-es villamossal Buda vagy Pest belvárosa 10-20 perc alatt elérhető, a Kelenföldi pályaudvar ugyanezekkel a járatokkal 5 perc alatt, ahol most épül az Etele Plaza, bevásárló és szórakoztató központ. A parkolás a ház előtt ingyenes . A házhoz tartozik egy közös használatú nagy, gondozott belső kert is , ahol kiélheti kertészeti, vagy barbecue hobbiját. Szinte családi házban érezheti magát.
A tágas, 22 nm-es parkettás szoba délkeleti fekvésű, utcára néző széles, állandó világosságot biztosító kétszárnyú ablakkal és a francia erkéllyel. A lakás felújítása során az ablakok és az erkélyajtó hőszigetelése és üvegtáblái korszerűsítve illetve kicserélésre lettek. A gáztűzhellyel kombinált, sok rakodóhelyes beépített konyhablokk vadonatúj. Ugyanitt az ablak alatt egy 4 személyes fenyőfa étkező garnitúra szolgálja az étkezési kényelmet. A falak, ajtók, ablakok frissen festve, mázolva . A fürdőszoba és WC különállóak, kellően tágasak, berendezései nem használtak. A fizetendő közös költség tartalmazza a vízdíjat is. A konyha és fürdőszoba meleg víz ellátását és a fűtést cirkó gázkazán biztosítja. Alatta vannak a mosógép csatlakoztatásának szerelvényei. (ksd a fotót) Ha beköltözéskor nem rendelkezik hűtőszekrénnyel és mosógéppel, ezeket megegyezés alapján biztosítani tudom.
A lakás része egy praktikus, polcokkal és ruha akasztóval felszerelt gardrób helység ( az alaprajzon G-vel jelölve), amely feleslegessé tesz egy ruhásszekrényt.
A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető, szerződést követően azonnal beköltözhető.

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.359 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.717 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.213 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.213 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.213 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.359 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.904 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.761 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások