N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Bakony utca

Budapest, XI. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

KÉRÉSRE FOTÓKAT KÜLDÖK.
Buda kedvelt, könnyen megközelíthető helyén, Sasad alsó részén bérbe adó egy napfényes, erkélyes, parkra néző ingatlan.
Az 54 m2-es, 2 szobás lakás egy kertes társasház I. emeltén fekszik (lift nincs), az ablakok zöld parkra, illetve kert felé néznek, a lakás körbenapos.
A konyha mellett étkező helyiség van kialakítva, az előszobában gardrobe szekrények biztosítják a kényelmes tárolást. A háló a nappalival összenyitható, de a konyhán és étkezőn keresztül külön bejárattal is rendelkezik. A fürdő kádas.
A lakás bútorok nélkül (a hálóban lévő új, prémium kategóriás, 200 cm szélesre nyitható ágy igény szerint maradhat) és gépesítve kerül átadásra.
A bérleti díj tartalmazza egy pinceszinti, 2 m2-res tároló használatát is. A gondozott kert a lakók közös használatban áll.
A lakás fenntartásának költsége mérsékelt, minden fogyasztás mért,a fűtés egyedi, konvektoros, a közös költség 10.000 Ft.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, a Móricz Zsigmond körtér, a Kelenföldi pályaudvar gyorsan és egyszerűen elérhető. A 4-es metró rövid sétányira van. A ház előtti parkolás ingyenes.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében, hosszú távra (minimum egy évre), október 1-től beköltözhető. A lakásban való dohányzás és kisállat tartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 4 Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.605 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.785 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások