Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Ajnácskő utca

Budapest, XI. Kerület  40 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ KIS LAKÁS, KISÁLLAT ÉS GYEREK NEM AKADÁLY!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületében Kelenföldön az Ajnácskő és a Hamzsabégi út sarkán található az ingatlan. Az 53-as, 150-es és a 252-es buszokkal Újbuda központ 10 percen belül elérhető. A Lakás közelében lévő buszmegállóban több éjszakai járat is megfordul. A közelben található benzinkút, az Öko piac és van orvosi rendelő is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, 3 emeletes, társasház, az 1960-as évek elején épült. Sátortetős, lift nincs, a lépcsőház jól karban tartott, a kapun kártyás leolvasó rendszer működik. A ház kívülről felújításra szorul. A szomszéd házakon már megtörtént a felújítás. A belső udvaron modern játszótér, és orvosi rendelő található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 40 nm-es lakás a ház 1. emeletén kapott helyet, a bejárati ajtó a zárt lépcsőházból nyílik. Az ablakok belső parkra néznek. négy éve villany, gáz és vízvezeték csere történt, a loggia beépített, jelenleg egy zárt téli tárolóként működik. A nyílászárók cseréje megtörtént, modern hő és hangszigetelő ablakok lettek beépítve. A jelenlegi bejárati ajtót a héten több ponton záródó betörésbiztos biztonsági ajtóra cserélte a tulajdonos. A két egybenyíló szoba parkettás a konyha, a tusolós fürdő és a külön WC járólappal fedett. A lakás részben bútorozott, részben gépesített, a mosógép hiányzik, de hozható, a konyhában a helye ki van alakítva. Hűtő jelen pillanatban nincsen a lakásban, de a tulajdonos tud hozni, ha szükséges. Kombinált tűzhely, vízforraló, és kávéfőző valamint porszívó is található a lakásban.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 40 nm (+ 2,5 nm beépített terasz)
- Nappali: 16,5 nm
- Szoba 1: 8,5 nm
- Konyha: 5,6 nm
- Előszoba: 3 nm
- Fürdő: 1,6 nm
- WC: 1 nm
Belmagasság: 2,95 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A meleg vízellátásról villanybojler, a fűtésről gáz konvektor gondoskodik.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 7.000 Ft, mely magában foglalja a csatornadíjat, a takarítást, a szemétszállítást, a közös villanyfogyasztást. Minden fogyasztás órával mérhető. Az előző bérlők kb. fogyasztásai(2 fő): villany: 6000 Ft, víz: 5000 Ft/2hó, gáz: télen:6000 Ft( körbe fűtött lakás!

PARKOLÁS:
A telepen belül parkolóhely bérelhető, 1.000 Ft/hó

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Az ingatlan hosszabb távra (minimum 1 évre) kiadó. Kisállat (macska, kisebb kutya) hozható, a dohányzás nem megengedett, bútorozott, részben gépesített.

www.renthungary.hu

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.416 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.785 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.211 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.211 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.211 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.416 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.258 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.972 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások