N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
179.000 Ft/hó

Tavas utca

Budapest, X. Kerület  72 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a X. kerületben, a Tavas utcában (Újhegy), egy 72 m2-es, 3 szobás, teljesen bútorozott és gépesített, teraszos lakás, egy új építésű lakópark földszintjén, 2 db gépkocsibeállóval!

A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, két hálószobából egy kádas fürdőből és egy külön WC + mosdóból áll. Tartozik hozzá egy 18 m2-es terasz és 2 db szabadtéri gépkocsibeálló, a lakópark zárt területén. Az ingatlan ablakai és a terasz a lakópark csendes belső részére néznek. A terasz zöld növényekkel kerített intim környezetet biztosít.

Teljesen bútorozott és gépesített (nagy méretű fagyasztós hűtő, mikró, sütő, főzőlap, mosó- és mosogatógép). A konyha teljesen felszerelt. A nappali légkondícionált. A fürdőben automata szellőző rendszer. A lakás riasztóval felszerelt.

A közös költség 14.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.
Minden közmű mérőórás (hőmennyiség mérő, hideg- és melegvízóra, villanyóra). A fűtés átalány ca. 20.000 Ft, féléves elszámolással.

A környéken minden megtalálható, amire az embernek szüksége lehet. A ház az Újhegypark közvetlen közelében van. A SPAR és INTERSPAR, JYSK, LIDL stb. csak pár sarokra. A KÖKI terminál 4 megálló a busszal, ami a ház előtt áll meg. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is (Újhegyi uszoda és strandfürdő, Sportliget, Wellness és sportközpont stb.)

Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 117 201E 202E 217 217E 98 85E 85
Éjszakai 909

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: KÖKI Terminál
Közlekedés egyéb: usz 117 201E 202E 217 217E 98 85E
85 Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.174 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások