Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Tavas utca

Budapest, X. Kerület  40 m2, 1 szoba
Molnár Annamária, +36/30-267 Mutasd

részletek

- A stúdió lakás, melyhez egy hangulatos kis terasz is tartozik, Kőbánya "Rózsadombján", az új építésű Rózsaliget Lakóparkban található, közvetlenül a szépen karbantartott és rendkívül tiszta kőbányai Bányató (halastó kacsákkal) szomszédságában, mely sportolásra, egyéb szabadidős programokra (pl. horgászni, kocogni) is alkalmas.

- A kuckó 40 nm- es, modern bútorokkal ízlésesen berendezett, bútorozott, összkomfortos. A konyha teljesen felszerelt (Samsung mikro és hűtő-fagyasztó, Tschibo kapszulás kávégép, stb. - minden megtalálható, ami a sütés-főzéshez szükséges). A fürdőszobában az olasz, minőségi fürdőkabin mondhatni még új, valamint egy energiatakarékos Whirpool mosógép is az új lakó rendelkezésére áll. Az új lakónak szinte már csak a ruháit, személyes holmijait, ágyneműt és piperekellékeket kell magával hoznia.
A lakásba egy német automata párátlanító rendszer lett beépítve.

- Szobák: egy viszonylag nagy előszoba, fürdő-wc, rendkívül világos és tágas nappali-háló, egy kellő méretű konyha, valamint egy kisebb ívelt terasz, amely részben a bányatóra és a parkra, részben a lakótelepre néz.

- A lakás kellemes atmoszférájú, világos, igazi kis ékszerdoboz szobanövényekkel.

- Költség tekintetében külön előny, hogy a rezsi hihetetlenül(!!!) alacsony.

- A belváros és a főbb tömegközlekedési csomópontok abszolút elérhető közelségben: A lakóparktól gyalogosan 3 percre megtalálható a 92-es busz megállója, mellyel Kőbánya-Kispest (azaz a kék metró) 8-10 perc, az Őrs vezér tere (piros metró) kb. 20 perc alatt megközelíthető. Parkolási lehetőség a ház előtt bárhol ingyenes.

- Párnak (de akár egyedülálló személynek is) ideális a nyugodt élethez.

- A közelben valóban csak pár perc sétányira: Interspar, CBA, CBA Fitness, Posta, körzeti orvosi rendelő, gyógyszertár (több is), szomszéd lakóház alagsorában egy nagyon klassz és olcsó kifőzde, papír-írószer és varroda, fodrászat-kozmetika-körmös, a Bányató mögött húzódik egy mini "Margitsziget", mely tiszta és biztonságos, valamint két benzinkút is található a lakótelepen, természetesen kellő, biztonságos távolságra.

- Lakásbérleti díj 140.000 Ft/hó + a rezsi (rezsiköltségek: közös ktg., fűtés ktg., ELMŰ és víz) + kaució

Amennyiben elnyerte a tetszését a lakás, és komoly érdeklődő, a fent leírtak ismeretében keressen bármikor, és egyeztethetünk időpontot a lakás személyes megtekintésére. További kérdések esetén is hívjon vagy írjon (sms/e-mail) nyugodtan. A lakás legkorábban 2018. október 1-jével költözhető, csak és kizárólag hosszútávra (min. egy év!)
- Elérhetőségeim: ; natalia.a.molnar@gmail.com

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.174 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások