N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Tavas utca

Budapest, X. Kerület  40 m2, 1 szoba
Molnár Annamária, +36/30-267 Mutasd

részletek

- A stúdió lakás, melyhez egy hangulatos kis terasz is tartozik, Kőbánya "Rózsadombján", az új építésű Rózsaliget Lakóparkban található, közvetlenül a szépen karbantartott és rendkívül tiszta kőbányai Bányató (halastó kacsákkal) szomszédságában, mely sportolásra, egyéb szabadidős programokra (pl. horgászni, kocogni) is alkalmas.

- A kuckó 40 nm- es, modern bútorokkal ízlésesen berendezett, bútorozott, összkomfortos. A konyha teljesen felszerelt (Samsung mikro és hűtő-fagyasztó, Tschibo kapszulás kávégép, stb. - minden megtalálható, ami a sütés-főzéshez szükséges). A fürdőszobában az olasz, minőségi fürdőkabin mondhatni még új, valamint egy energiatakarékos Whirpool mosógép is az új lakó rendelkezésére áll. Az új lakónak szinte már csak a ruháit, személyes holmijait, ágyneműt és piperekellékeket kell magával hoznia.
A lakásba egy német automata párátlanító rendszer lett beépítve.

- Szobák: egy viszonylag nagy előszoba, fürdő-wc, rendkívül világos és tágas nappali-háló, egy kellő méretű konyha, valamint egy kisebb ívelt terasz, amely részben a bányatóra és a parkra, részben a lakótelepre néz.

- A lakás kellemes atmoszférájú, világos, igazi kis ékszerdoboz szobanövényekkel.

- Költség tekintetében külön előny, hogy a rezsi hihetetlenül(!!!) alacsony.

- A belváros és a főbb tömegközlekedési csomópontok abszolút elérhető közelségben: A lakóparktól gyalogosan 3 percre megtalálható a 92-es busz megállója, mellyel Kőbánya-Kispest (azaz a kék metró) 8-10 perc, az Őrs vezér tere (piros metró) kb. 20 perc alatt megközelíthető. Parkolási lehetőség a ház előtt bárhol ingyenes.

- Párnak (de akár egyedülálló személynek is) ideális a nyugodt élethez.

- A közelben valóban csak pár perc sétányira: Interspar, CBA, CBA Fitness, Posta, körzeti orvosi rendelő, gyógyszertár (több is), szomszéd lakóház alagsorában egy nagyon klassz és olcsó kifőzde, papír-írószer és varroda, fodrászat-kozmetika-körmös, a Bányató mögött húzódik egy mini "Margitsziget", mely tiszta és biztonságos, valamint két benzinkút is található a lakótelepen, természetesen kellő, biztonságos távolságra.

- Lakásbérleti díj 140.000 Ft/hó + a rezsi (rezsiköltségek: közös ktg., fűtés ktg., ELMŰ és víz) + kaució

Amennyiben elnyerte a tetszését a lakás, és komoly érdeklődő, a fent leírtak ismeretében keressen bármikor, és egyeztethetünk időpontot a lakás személyes megtekintésére. További kérdések esetén is hívjon vagy írjon (sms/e-mail) nyugodtan. A lakás legkorábban 2018. október 1-jével költözhető, csak és kizárólag hosszútávra (min. egy év!)
- Elérhetőségeim: ; natalia.a.molnar@gmail.com

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.174 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások