Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Somfa köz

Budapest, X. Kerület  62 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Bagdiné Fekete Orsolya, +36/70-772 Mutasd

részletek

Csendes, biztonságos környéken található lakás kiadó, mely közvetlen kapocsolattal rendelkezik egy nagyméretű zárt parkkal, melyben 2 játszótér, sportpályák és szánkózódomb is helyet kapott.
A felújított lakás harmonikus bézs, fehér, sötétbarna színek által dominált. Jó beosztásának köszönhetően tágas, akár kis gyermekes család számára is ideális otthon lehet. A beépített szekrények rengeteg holmit elnyelnek, nincs szükség nagy szekrényekre a lakótérben. A konyha felszerelt: sütő, elektromos főzőlap, mosógép kapott helyet benne.
Az ötödik emeleti lakás nappalijába és a nagy szobájába reggel süt be a nap, a lemenő nap sugarai pedig a konyhát és a kis szobát világítják meg.
A lakás az M3 metró Pöttyös utcai megállójától pár perc sétára fekszik és a 3-as villamos megállója 250 méterre található, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, számos kisbolt található pár 100 méteres vonzáskörzetében.

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 3as villamos, éjszakai Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 0.606 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.869 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások