Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Oltó utca

Budapest, X. Kerület  68 m2, 3 szoba
Balogh Dániel, +36/70-773 Mutasd

részletek

Szeptember közepétől kiadó egy 68 m2-es 3 szobás felújított, második emeleti panellakás az Újhegyi lakótelepen, nyugodt, hangulatos környéken. A lakás bútorozott és gépesített. Az alaprajzi képtől eltérően a kisebbik hálószobába nem csak a másik hálószobán keresztül, hanem a nappalin keresztül is el lehet jutni.
Tömegközlekedés szempontjából nagyon jó helyen van, a háztól kb 1 percre található buszmegállóból a Köki 5 perc alatt, az Őrs vezér tere kb 20 perc alatt közelíthető meg közvetlen járatokkal. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
A ház közvetlen közelében található egy Penny, valamint a Family Center (Spar).
A lakás három fő részére ideális.
Havi közös költség: 14400 Ft.
Bérleti díj: 140.000 Ft/hó + rezsi
Két havi kaució plusz az első havi bérleti díj ellenében költözhető.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások