Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Mádi utca

Budapest, X. Kerület  53 m2, 2 szoba
Kocsis-Gaál Zsófia, +36/70-231 Mutasd

részletek

Májustól Kőbánya csendes, kertvárosi részén, kiváló közlekedéssel 53 nm-es, erkélyes lakás kiadó.4 emeletes téglaház 4. emeletén, kulturált lépcsőházban.
Két szoba, melyek külön, és egybe is nyílnak (12 nm, 24 nm), konyha, kádas fürdőszoba és külön wc. A nagyobbik szobában klíma is van. Az előszobában tágas beépített szekrény, illetve egy kamra is található. A szobák parkettásak, a többi helységben járólap van. Fűtés gázkonvektorral. A közelben számos bevásárlási lehetőség, Príma, gyógyszertár, óvoda, bölcsőde, iskola található. A ház közelében áll meg a 85, 85E, 185, 95, 195-ös busz. Az Örs Vezér tere, Stadionok és Kőbánya-Kispest is negyed órán belül elérhető tömegközlekedéssel. Részben bútorozott illetve részben gépesített állapotban is kiadó megbeszélés szerint.
Elsősorban állattal érkezőket preferálnék (macska, kistestű kutya).
Ára 150.000/hó +rezsi (~25-30.000)+ 2 havi kaució.

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.484 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások