Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
129.000 Ft/hó

Lavotta utca

Budapest, X. Kerület  50 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Nádasdy Kata, +36/30-678 Mutasd

részletek

Teljesen felújított 2 szintes tégla építésű házban, második emeleti, 50 négyzetméteres, 2 szobás lakás azonnali költözéssel kiadó.

A TÁRSASHÁZ: A Lavotta és a Mádi utca sarkától 30 méterre, 2 szintes, 12 lakásos társasház saját kerttel rendelkezik. A 95-ös busz 50 méterre áll meg, a 28-as és 37-es villamos megállója nagyjából 250 m. A közelben óvoda, iskola, boltok vannak, az utcán a parkolás ingyenes.
NAPPALI: A társasház belső udvarára néző DNY-i tájolású 20 nm-es nappaliból a 3 nm-es balkon és a 12 nm-es kisszoba is megközelíthető. A nyílászárók mindenhol ki lettek cserélve, a szobai ablakokon redőny is van.
20 nm
HÁLÓSZOBA: A hálószoba mind a nappaliból, mind a konyhából nyíló folyosón keresztül megközelíthető, a lakás így teljesen körbejárható, ugyanakkor remekül szeparálható is a két lakóhelység egymástól ha az az igény.
12nm
Előszoba és kamra: A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk, ahonnan a konyha, a nappali és az 1 nm-es kamra nyílik. Burkolata padlócsempe.
4nm
Folyosó: A konyhából nyíló folyosó ideális egy nagyobb gardróbszekrénynek (amennyiben ez igény, van egy ide méretben ideális darabunk). Innen nyílik a fürdőszoba és a kisszoba másik bejárata.
3nm
Fürdőszoba: A napos és világos fürdőszobában wc, mosdó és a zuhanyzó került kialakításra, továbbá itt van a mosógép kiállása is.
5nm
Konyha: A tágas és világos konyhában gáztűzhely, mosogató és alap konyhabútor van jelenleg. Igény szerint egy kisebb hűtőt is tudunk biztosítani a bérlőnek.
6nm
- 30 percre a belvárostól, csendes környék és ingyenes parkolás
- Azonnal költözhető - igény szerint alapbútorzatot is biztosítunk
- Hűtőt, ágyat, szekrényeket ill mosógépet ha szükséges.
- 2 havi kaució és az első havi bérleti díj rendezésekor szerződést kötünk

A fűtést 2 remek konvektor biztosítja, kb 5 perc alatt befűtik a lakást - minden költség fogyasztás után számol. A közös költség 17300 Ft.
Kisállatot egyeztetés alapján lehet költöztetni :Hörcsög, papagáj, kanári nem gond, kisebb testű kutya vagy macska egyeztetés és némi extra lakbérköltség kérdése.
https://katasdy.wixsite.com/lavotta


Környék egyéb: Köbánya kertváros
Közlekedés egyéb: 28 és 37-es villamos, 95 és 85 busz Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.318 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások