Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Kismartoni út

Budapest, X. Kerület  60 m2, 2 szoba
Janovicz Krisztina, +36/30-748 Mutasd

részletek

Taraliget Lakópark legújabb ütemében kiadó egy erkélyes 60nm2-es lakás. A luxus lakópark a város központjában, a Népligetben helyezkedik el, így egyesítve a zöldövezeti és belvárosi élet előnyeit. Elkerített, zárt lakópark saját kertes zöld övezettel rendelkezik, amelyben 0-24 órás portaszolgálat és kiépített kamerarendszer gondoskodik a biztonságról.

A lakás bútorozott, gépesített (mosógép, szárítógép, hűtő, mosogatógép, mikró, indukciós főzőlap sütővel, tv).

A lakópark tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A belváros is kevesebb, mint 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. A gyalogosan közlekedők a 9-es autóbusszal eljuthatnak a belváros szívébe, a Deák térre, valamint a 28-as villamossal a Blaha Lujza térre. Számos sportolásra alkalmas létesítmény is található itt: Építők, FTC sportpálya, teniszpálya, valamint kiépített kerékpárút is.

A lakóparkban bérelhető felszini és mélygarázs kocsibeálló is, de a lakópark előtt közvetlenül ingyenes a parkolás.

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.476 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.714 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.026 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.026 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.026 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások