Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Kékvirág utca

Budapest, X. Kerület  35 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Az Ecseri úti metrómegállótól kb. 3 perc sétára a kedvelt Kékvirág utcában kiadó panelprogramos házban a szeretett 1+fél szobás (különnyíló szobákkal), napfényes, csendes, vidám hangulatú berendezett és gépesített (energiatakarékos mosógéppel, energiatakarékos hűtővel, mikróval, hifi toronnyal felszerelt) leánylakásom. A közlekedés tökéletes a metro közelségének köszönhetően, ezen kívül számos busz és a hármas villamos is maximum 5 percen belül elérhető. Az infrastruktúra tökéletes, Spar,Lidl, lángosos, kínai étterem, gyrosos, pékség, gyógyszertár, fodrász, műkörmös és még hosszan sorolhatnám 5 percen belül elérhető.
A rezsi rendkívül kedvező, a panelprogramnak és a lakás elhelyezkedésének köszönhetően a téli hónapokban is csak a készenléti díjat kell fizetni, soha nem volt még arra szükség hogy külön fűtsünk, pedig igencsak fázós vagyok. A lakás egyébként egyéni fűtésmérővel és vízórával is felszerelt.
Nagyon jók a szomszédok, minden emeleten csak három lakás van, a ház rendezett, a ház előtt végig ápolt előkert húzódik, a háta mögött nagy park van közösségi kondigépekkel felszerelve.
A dohányzás és az állattartás nem megengedett, ideális otthon lehet fiatal párnak, egyedülállóknak illetve barátoknak-barátnőknek, diákoknak is a külön nyíló szobáknak köszönhetően.
A bérleti díj 130.000 Ft/hó + rezsi, két havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése után január közepétől beköltözhető.
Érdeklődni lehet a -as telefonszámon.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 0.587 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.957 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások