Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Kéknyelű utca

Budapest, X. Kerület  52 m2, 2 szoba
Tolnai Ákos, +36/20-509 Mutasd

részletek

Kőbányán a Kéknyelű utcában, nyugodt környezetben kiadó egy 2 szobás lakás, Örs Vezér tere metro végállomás busszal kb. 15 perc. Legfelső, azaz negyedik emelet, lift nincs. Telefont napközben csak korlátozottan tudom felvenni, emailekre délután tudok válaszolni.
A két szobának van ugyan közös ajtaja, de külön is megközelíthetőek, így nem csak pároknak alkalmas, diáktársak, munkatársak is élhetik itt saját életüket, mindkettőjüknek lehet saját szobája, még ha nem is egyforma méretű. A konyhának és a fürdőszobának is nagy ablaka van, a szellőzés nem problémás. A káddal ellátott fürdőszoba - amelyben van a WC is - egy közlekedőből nyílik. Ebben a közlekedőben van a gardrób. A nagy szobában van egy szekrénysor, fekvőhellyé alakítható sarok garnitúra. Az erkély is a nagy szobából nyílik. Fűtést, meleg vizet a FŐTÁV biztosítja, villany-, gáz-, vízfogyasztás mérők szerint, internet TV bekötést T-Com egy hét alatt vállalja. Vezetékek megvannak, a korábbi szerződést felmondtam.
Maga a lakótelep nem egy rossz hírű környék, itt nincsenek kilakoltatások, kikötött villanyórák, agyon grafitizett falak, deviáns életvitelű népek. Közel az Óhegy-park ahol nagyon jó minőségű futópálya is van.
Nem a város közepe, de nem is az élet peifériája.

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.340 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások