N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Kápolna utca

Budapest, X. Kerület  38 m2, 1 szoba
Görög Annabella, +36/20-378 Mutasd

részletek

X.kerület Kápolna utcai 38 négyzetméteres 1 szobás 2. emeleti panel lakás liftes házban kiadó. A házhoz közel található Kőbánya-Alsó vasútállomás (Budapest-Nyugati-Szolnok/Kecskemét), illetve a 3, 28, 62 villamos megállói, így tömegközlekedéssel könnyedén el lehet jutni bárhova a városban. Parkolni ingyenesen lehet a ház előtt és mögött is.
A lakás jó elrendezésű, nagy részben gépesített és bútorozott. További berendezés megbeszélés kérdése. A lakás ideális egyedülállóknak vagy pároknak, barátoknak maximum 2 főig.
Bérleti díj 120.000 Ft + rezsi
A havi rezsi költség átlagos fogyasztást alapul véve kb. 21.000 -27.000 Ft között mozog. A fűtési mód távfűtés. Víz és elektromos fogyasztás mérése mérőórák alapján történik. A közös költség összege 6800 Ft. Kábel TV, internet, telefonkapcsolat kiépítve, igény szerint előfizethető.
Az ingatlan hosszabb távra (minimum 1 évre) kiadó 2 havi kaució és az aktuális hónap díjának megfizetésével és közjegyzői okiratba foglalt bérleti szerződés megkötésével lehetséges (amelyet a bérbeadó fizet).
Háziállat és gyermek nélkül költözhető. A dohányzás a lakásban nem megengedett, de a külső nyitott folyóson megoldható.
Magára és környezetére igényes, megbízható bérlő(k) jelentkezését várom a -s telefonszámon este 7 óráig, vagy e-mailben a gorogannabella@gmail.com címen. Kérésre fényképeket küldök.

--- Ingatlanosok és közvetÍtők kérem ne keressenek! ----

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.814 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.975 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.975 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.975 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások