Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Kada utca

Budapest, X. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

X. kerületben, ÓHEGYEN, a BAJCSY-ZSILINSZKY KÓRHÁZ és az ÓHEGY PARK közelében, a Kada utcában, egy négyemeletes, zárt lépcsőházas, rendezett, kertes társasház 3. emeletén kiadó egy 50 nm-es, 2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, GARDRÓBOS, bútorozatlan, részben gépesített, világos, napfényes, igényes lakás.
Az ingatlanban egy tágas nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC, egy kamra, egy közlekedő és egy előszoba került kialakításra. A szobák külön nyílnak, így igény esetén akár mindkettő kényelmesen használható hálóként is. A konyha korszerű gáztűzhellyel felszerelt. A nappaliban és a hálószobában található BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK, továbbá a közlekedőből nyíló KAMRA remek tárolási alternatívaként szolgálnak. A délkeleti tájolású, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakok a ház GONDOZOTT, ZÖLD KERTJÉRE néznek, így a lakás a Maglódi út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, redőnyöket, frissen lakkozott parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort és új szanitereket kapott.
A meleget télen gázfűtés (konvektor) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán, illetve az épület kültéri parkolójában van lehetőség ingyenesen.
A közlekedés a belváros irányába kiváló (M3 metró, 28-as, 37-es villamos, 68-as, 85-ös, 95-ös, 117-es, 151-es, 185-ös, 195-ös, 217-es busz). A KŐBÁNYA FELSŐ vasútállomás, a KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR ÚT, a KŐBÁNYA ALSÓ vasútállomás, a HATÁR ÚT, a KŐBÁNYA-KISPEST metróállomás, a KÖKI bevásárlóközpont, az ÜLLŐI ÚT, a GYÖMRŐI ÚT, a KŐBÁNYAI BÁNYATÓ, az ÚJHEGYI USZODA, a MAGLÓDI ÚT, az ÚJ KÖZTEMETŐ, a JÁSZBERÉNYI ÚT, a RÁKOS vasútállomás és az ÖRS VEZÉR TÉR is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 10 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

AZONNAL költözhető!
SZÁMLAKÉPES, BRUTTÓ ÁR!

Bérleti díj: 150 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Kőbánya-Kispest, Határ út, Maglódi
út, Gyömrői út, Új Köztemető,
Jászberényi út, Örs vezér tér
Közlekedés egyéb: 28-as, 37-es villamos, 68-as, 85-ös,
95-ös, 117-es, 151-es, 185-ös,
195-ös, 217-es busz Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.121 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások