Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Harmat utca

Budapest, X. Kerület  40 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Kőbányán, a Harmat utcában 2008-ban épült, 4 emeletes, liftes társasházban (HARMATHÁZ) lakás kiadó tulajdonostól. A lakás III. emeleti, 40 m2-es, másfél szobás, amerikai konyhás, erkélyes. Az erkélyen egy kis tároló is található. A lakás bútorozottan kerül kiadásra. A hálószobába saját ágy hozandó. A fűtés házközponti, egyedi méréssel, a közös költség 13.290 Ft, a villanyóra feltöltő kártyás, távirányítós vezérlésű. TV és internet szolgáltatási szerződés egyéni igények szerint köthető (a házban a DIGI Kft. is szolgáltat), kiköltözéskor pedig egyénileg lemondandó. A lakás nagyon jó állapotú, frissen festett. A lakás legfeljebb két főnek kiadó. A lakás állapotát fenntartani tudó, igényes, tiszta, csendes bérlőt/bérlőket várok. Kutya, macska nem hozható. Dohányzás csak az erkélyen megengedett.
A lakás minőségi életteret kínál mindazoknak, akik a X. kerületben szeretnének élni, és barátságos, otthonos, zöld lakókörnyezetre vágynak.
A lakás 2 havi kaució, valamint az adott hónapra időarányosan kiszámolt bérleti díj ellenében azonnal költözhető. Ára: 150.000 Ft/hó + rezsi (kb. 25-30.000 Ft a közös költséggel együtt). Az ár magában foglalja a lakáshoz tartozó, a zárt udvarban található felszíni gépkocsi beálló kizárólagos használatát. A bérleti szerződés megkötése közjegyző előtt történik. A szerződés 1 évi határozott időtartamra szól, ami közös megfelelés esetén hosszabbítható. Kérem, hogy ingatlanközvetítők, komolytalan unatkozók, ingatlanszédelgők kíméljenek.
Érdeklődő, rövid bemutatkozó levelüket a laszloakos.laszloakos@gmail.com címre várom.

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.518 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások