Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Hargita sétány

Budapest, X. Kerület  53 m2, 2 szoba

részletek

Budapest X. kerületének csendes, családias hangulatú környékén kiadó egy 9 lakásos, 2 emeletes társasház, második emeletén lévő, tágas, világos, fűtött lépcsőház, 53 nm-s, két egész szobás, erkélyes, déli dél-nyugati tájolású, felújított, jó állapotú, tágas, házközponti fűtéses lakás. Az előszobából nyílik az összes helyiség a konyha, a két szoba, a fürdőszoba és a szeparált WC. A szobák laminált parkettások. A társasházhoz tartozik egy parkosított kert játszótérrel. A lakóépület az utcai forgalomtól távolabb helyezkedik el, így a forgalom nem zavaró, a környezete szépen parkosított. Jó közlekedéssel.

Közlekedés: Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 12-es busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.915 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.915 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.358 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.358 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.358 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások