Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
149.000 Ft/hó

Gergely utca

Budapest, X. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

X.ÚJHEGY-RÓZSALIGET LAKÓPARK közkedvelt részén a GERGELY utcában kiadó egy nagyon világos, KÉT KÜLÖNNYÍLÓ szobás, 2-ik emeleti, LIFTES, ERKÉLYES, 54 nm-es barátságos rendezett lakás.
A lakás RÉSZEN BÚTOROZOTT és teljes mértékben GÉPESÍTETT!
A lakásban egy FRANCIAÁGY van ami (memória habos) , plusz még egy ágy áll rendelkezésünkre ha igény van rá, a további kényelemért a fürdőszobában található HIDROMASSZÁZSOS KÁD biztosítja.
A lakás KISÁLLAT BARÁT jó nevelt KISKUTYUS HOZHATÓ, a közelben kutya futtató áll rendelkezésünkre.

A lakás FREKVENTÁLT részen helyezkedik el bevásárlásilag és közlekedésileg úgyszintén.

KÖZLEKEDÉS
68, 85, 85E BUSZ pár pers sétányira 20 perc ŐRS VEZÉR TERE ,ellenkező irányba pedig 5 percre KŐBÁNYA-KISPEST ahonnan az 3Metro indul.

KÖZELBEN
Számtalan bevásárlási lehetőség, Auchan (ingyenes busz járat megy) itt minden megtalálható gyógyszertár, dm, boltok, kisebb kifőzdék, boltok, pékség, az utca egyik sarkán található egy étterem is (Acapulco).
FITNESS, Uszoda, és egy kisebb park a közelben melynek közepén tó van ideális program egy kis kiruccanásra kutyát sétáltatni vagy csak egy kicsit kikapcsolni ebben a rohanó világban.

Parkolni kint az utcán ingyenes, de kijelölt parkoló is van a lakáshoz

2 havi kaució és egy havi bérleti díj ellenében ÁPRILIS 1-ÉN költözhető!
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.003 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások