Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Gergely utca

Budapest, X. Kerület  34 m2, 1 szoba
Nagysolymosi István, +36/70-369 Mutasd

részletek

FRISSEN FELÚJÍTOTT CSODASZÉP GARZON LAKÁS A RÓZSALIGET LAKÓPARKBAN

Budapesten, a Rózsaliget Lakóparkban egy 34 m2-es frissen felújított garzon lakás hosszútávra kiadó. Az ingatlan egy 2005-ben épült hét emeletes társasház 4. emeletén található a X. kerület jól szituált környékén, Újhegyen. A téglaépítésű ház liftes, saját kazánnal rendelkezik.
A kellemes atmoszférájú, rendkívül világos és tágas lakás márciusban teljes körű felújításon esett át, az enteriőr lakberendező által van ízlésesen berendezve. Valóságos ékszerdoboz, amely a modern bútorok és kényelmi funkciók által lehet új lakóinak igazi otthona. Teljesen gépesített és bútorozott, ezért a beköltözőnek csak személyes tárgyaira lesz szüksége.

Műszaki felszereltség:
NFC technológiás energiatakarékos mosógép, elektromos főzőlap és sütő, beépített páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtő-fagyasztó, kapszulás kávéfőző, Wifiről vezérelhető légkondicionáló párátlanító, hűtő és fűtő funkcióval ellátva. A pihenést az ablakokon található redőnyök teszik még zavartalanabbá.

Bútorozottság:
A lakás teljesen bútorozott, megegyezés szerint – reális keretek között – részben módosítható.

Költségek:
A lakásbérleti díj 140.000 Ft/hó + a rezsi. A lakás rezsije különösen alacsony, az egyedi mérőóráknak köszönhetően az áram, a fűtés, illetve a víz fogyasztás szerint fizetendő, egyénileg szabályozható. A műanyag nyílászáróknak köszönhetően nagyon kedvező a téli fűtés költsége. Igény szerint szélessávú internet, televízió a választott szolgáltatótól kérhető.

Infrastruktúra és parkolás:
A Kőbánya Rózsadombjaként is emlegetett lakópark mellett elterülő Bányató közelsége bármikor kikapcsolódást nyújt és számos sportolási lehetőséget rejt (pl. séta, futás, horgászat). A közelben van uszoda, fitness centrum, körzeti orvosi rendelő, posta, gyógyszertárak, a lakóparkban üzemelő Rózsaliget Üzletházban pedig napi menüs bisztró, varroda, fodrászat, kozmetika, szolárium, köröm- és jógastúdió.
A környéken található az Újhegyi bevásárlóudvar, a Family Center és a KÖKI Terminál, így Auchan, Interspar, Lidl, Tesco és megannyi üzlet. A parkolás a ház előtt az utcán ingyenes. Az M3-as metró Kőbánya-Kispest kb. 10 perc séta, az Örs vezér tér busszal kb. 20 perc alatt közelíthető meg.

Bérlési lehetőség:
A bérlési idő minimum 1 év, akár azonnal költözhető. A tulajdonos csak nemdohányzó, leinformálható bérlőt vagy párt - együtt költözéssel - keres hosszú távra (1-4 év), kisállat nem hozható. A bérléshez kereseti kimutatás (folyószámla kivonat), 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. További kérdések esetén keressen bizalommal! Kérem, ingatlanosok ne keressenek!
Az alapinformációkat elfogadóknak további fényképeket, alaprajzot, konkrét rezsi információkat küldök e-mail-ben.

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 85-ös busz Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.003 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások