Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Gépmadár utca

Budapest, X. Kerület  53 m2, 2 szoba

részletek

Hosszú távra (minimum 1 évre) kiadó a X.kerületben, az Örs Vezér térnél, a Gépmadár utcában egy 53 m2-es, 3.emeleti, erkélyes, csendes, 2 szobás lakás.
A lakás ablakai mindkét irányban parkolóra, zöld övezetre néznek.
A szobák külön bejáratúak, a lakás felújított, az ablakok és ajtók egyaránt most lettek kicserélve, a lakás frissen van festve. A lakást új biztonsági ajtó védi, az ablakok redőnyözöttek. Az előszobában nagy tárolási lehetőséget biztosító, teljesen új beépített bútorok találhatók.
Bérleti díj: 160.000 Ft + rezsi, ami kb. 40.000 Ft
A közös költség havi 11.660. forint, A vízdíj 600 Ft köbméterenként. A fűtési költség havi átlagban kb. 10.000 forint, ráadásul az összeg a tényleges fogyasztástól függ, ugyanis a radiátorok hőmennyiségmérőkkel vannak ellátva, és egyedileg szabályozhatók. A villanyszámla kb. havi 5.000-6.000 forint (szintén fogyasztástól függően).
A lakás áprilistól beköltözhető. A tulajdonos a bérleti díjról számlát ad és a lakásba hivatalos, lakcím szerinti bejelentkezést is lehetővé tesz! Bejelentkezés esetén (helybeli lakosoknak) a parkolás mindössze 2.700 forint egy egész évre!

ingatlannagyker.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.619 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.597 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 0.796 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások