Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
600.000 Ft/hó

Zsolt utca

Budapest, I. Kerület  167 m2, 4 szoba
Beleznay Zsolt, +36/70-617 Mutasd

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda I. kerületében, a Naphegyen található a Zsolt udvarban. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a Hegyalja úton haladó 8-as, a 110-es, a 112-es buszok megállói csak pár perc séta. A MOM Park gyalogosan is néhány perc séta. Autóval is remekül megközelíthető, hiszen a Hegyalja út felől, de a Mészáros utca felől is autózható. Az utcában cukrászda és több üzlet is üzemel.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 2002-ben épült társasház földszint+ 5 emeletes. Emeletenként 4 lakás kapott helyett. Szépen rendben tartott ház, saját kerttel, portaszolgálattal. A társasház lifttel rendelkezik. A teljes épület a mai kornak megfelelő, szép állapotú. A házban lakók csendesek, nem zavarják egymást. Mindennap takarítják a lépcsőházat!

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
A 167 nm-es lakás az első emeleten található, amelyet a lépcsőházból, illetve lifttel is megközelíthetünk. A hatalmas lakás igazán elegáns, hatalmas nappalija lenyűgöző. A lakás elegánsan bútorozott. A nappaliból és a mellette található szobából kijuthatunk egy szép méretű teraszra, amely az épület belső udvarára néz. A fürdőszobák szépen burkoltak, kifogástalan állapotban vannak.

A LAKÁS MÉRETEI:
- nappali+ étkező: 55,13 nm
- konyha: 6,51 nm
- szoba: 23,5 nm
- szoba: 15,85 nm
- szoba: 14,59 nm
- előszoba: 12,12 nm
- fürdőszoba: 6,29 nm
- fürdőszoba: 2,65 nm
- szauna: 3,29 nm
- közlekedő: 5,92 nm
- gardrób: 3,38 nm
- háztartási helyiség: 2,41 nm
- terasz: 9,05 nm
- erkély: 4,62 nm
Belmagasság: 2,65 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Mivel a társasház 2002-ben épült, ezért lakás is kifogástalan műszaki- és esztétikai állapotban van. Rendelkezésre áll klíma, riasztó, szauna is. Két fürdőszoba is található a lakásban. A nagyobbik fürdőszoba kádas kialakítású. Itt helyet kapott WC és bidé is. A kisebbik fürdőszoba zuhanyzós, innen nyílik a szauna. Az előszobában egy nagyméretű szekrény ad tárolási felületet, de külön gardrób szoba is rendelkezésre áll. Mellette található egy háztartási helyiség, ahol egy mosógép kapott helyet, de egyéb dolgok is elférnek itt még.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 50000 Ft, amely tartalmazza a 24 órás portaszolgálat díját, a lakás vízfogyasztását, a kertgondozást, a lépcsőház takarítást, a szemétszállítást, valamint a biztosítást is. Minden fogyasztás egyedileg mérhető. A lakás teljes havi rezsi költsége 100 eFt körül tehető.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló a ház alatt, illetve további egy beálló bérlésére van lehetőség, (70 euró/hó)
Utcai parkolás is lehetséges, fizetőövezetbe tartozik a környék.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, a megegyezés után azonnal bérbe vehető.
Minimum egy évre kiadó.

BÉRLETI DÍJ: 600 eFt/hó+rezsi+ 2 havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.729 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.842 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.521 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.521 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.521 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.859 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.729 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.733 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.945 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.565 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.638 km )
Central European University - CEU ( 1.733 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások