Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
586.000 Ft/hó

Úri utca

Budapest, I. Kerület  86 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek


Buda kiemelt részén, a Várban, a Halászbástyától és a a Szentháromságtértől egy percre kiadó egy frissen felújított és teljesen újjávarázsolt luxus ingatlan. A csendes, párlakásos társasház második emeletén található a 86 nm-es zöldre néző, belső kétszintes, oldalpanorámás lakás.

A hangulatos, két egész és két félszobás lakás alsó szintje egy amerikai konyhás nappaliból, és egy dolgozószobából (akár gardróbszobának vagy vendégszobának is alkalmas) valamint egy zuhanyzós fürdőszobából áll, az emeleten két hálószoba és egy fürdőkáddal kialakított fürdőszoba található.

A lakás lakberendezőáltal magas színvonalon bútorozott, valamint teljesen gépesített (klíma, riasztó, mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mikro)

A közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a csatorna, a szemétszállítás, a ház karbantartását és gondozását, valamint a TV és az internet díját. A gáz, a víz és a villany egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

A lakáshoz saját gépkocsi beálló tartozik.

Az ingatlan városbeli elhelyezkedése kiváló! A Széll Kálmán tér és a Batthyányi tér pár percre található, így a mindennapok fontos pontjai (boltok, gyógyszertár, bevásárló központ, orvosi rendelő, piac stb.)könnyen igénybe vehetőek , illetve a város infrastrukturális hálózatához is egyszerű csatlakozni.

Két havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

A telefonszám hétvégén is hívható!

arenda.alberlet.hu

Környék: Vár
Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.533 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.376 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.324 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.085 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.838 km )
Central European University - CEU ( 1.324 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások