Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
392.000 Ft/hó

Úri utca

Budapest, I. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek


Halászbástyától és a Szentháromságtértől egy percre kiadó egy hangulatos lakás, amely egy pár lakásból álló társasház első emeletén található. Az 54 nm-es csendes lakás egy étkezőrésszel kialakított nappaliból és egy oldalpanorámás hálószobából áll. A lakáshoz egy gépesített konyha (mosógép, mosogatógép, sütő, hűtőszekrény, mikro) egy zuhanyzóval és wc-vel egyben kialakított fürdőszoba valamint egy háztartási helység tartozik.

A közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a csatorna, a szemétszállítás, a ház karbantartását és gondozását, valamint a TV és az internet díját. A gáz, a víz és a villany egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

Az ingatlan városbeli elhelyezkedése kiváló! A Széll Kálmán tér és a Batthyányi tér pár percre található, így a mindennapok fontos pontjai (boltok, gyógyszertár, bevásárló központ, orvosi rendelő, piac stb.)könnyen igénybe vehetőek , illetve a város infrastrukturális hálózatához is egyszerű csatlakozni.

Két havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

A telefonszám hétvégén is hívható!

arenda.alberlet.hu

Környék: Vár
Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.533 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.376 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.324 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.085 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.838 km )
Central European University - CEU ( 1.324 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások