Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
290.000 Ft/hó

Toldy Ferenc utca

Budapest, I. Kerület  87 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben, a Toldy Ferenc utcában (Váralja), egy 87 m2-es, 3 + 1 félszobás, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti, 2 erkélyes lakás.

A bérleti díj mindenképpen Euróban fizetendő!

A 3 szintes, tégla építésű társasház jó állapotú. Nyugodt, csendes környéken van, ám mégis Budapest szívében helyezkedik el. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A szuper világos lakás egy nagy, erkélyes nappalival, két hálószobával, konyhával, étkezővel és egy kádas fürdővel rendelkezik. A lakásban két külön erkély található, a nagyobbik a fő hálószobából nyílik egy csendes zöld kertre. A kényelmet több beépített nagy méretű gardróbszekrény és igényes méretre gyártott bútorok és polcrendszerek is biztosítják.

Teljes körűen bútorozott és gépesített (vadonatúj konyhabútorral, mosogatógéppel, fagyasztós hűtő, tűzhely, sütő, mosógép, mosókonyha). A melegvizet és a fűtést (padlófűtés) egy enregiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

A közös költség tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

Az ingatlan kibérelhető fix 1.150 € / hó-ért is, ebben az ingatlannal kapcsolatos minden költség beletartozik, beleértve az összes közüzemi szolgáltatást, biztositást, közös költséget és az 500MB-os internetet és az extra HBO televiziós csomagot többszáz csatornával.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető. Az épület előtt állandóan található szabad parkolóhely.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Kisállat és gyermek nem akadály!

Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! Az ingatlan 6 hónapnyi időtartamra csak diplomatáknak kiadó!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.458 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.828 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.560 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.595 km )
Central European University - CEU ( 1.560 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások