N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
290.000 Ft/hó

Toldy Ferenc utca

Budapest, I. Kerület  87 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben, a Toldy Ferenc utcában (Váralja), egy 87 m2-es, 3 + 1 félszobás, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti, 2 erkélyes lakás.

A 3 szintes, tégla építésű társasház jó állapotú. Nyugodt, csendes környéken van, ám mégis Budapest szívében helyezkedik el. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A szuper világos lakás egy nagy, erkélyes nappalival, két hálószobával, konyhával, étkezővel és egy kádas fürdővel rendelkezik. A lakásban két külön erkély található, a nagyobbik a fő hálószobából nyílik egy csendes zöld kertre. A kényelmet több beépített nagy méretű gardróbszekrény és igényes méretre gyártott bútorok és polcrendszerek is biztosítják.

Teljes körűen bútorozott és gépesített (vadonatúj konyhabútorral, mosogatógéppel, fagyasztós hűtő, tűzhely, sütő, mosógép, mosókonyha). A melegvizet és a fűtést (padlófűtés) egy enregiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

A közös költség tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

Az ingatlan kibérelhető fix 1200 € / hó-ért is, ebben az ingatlannal kapcsolatos minden költség beletartozik, beleértve az összes közüzemi szolgáltatást, biztositást, közös költséget és az 500MB-os internetet és az extra HBO televiziós csomagot többszáz csatornával.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető. Az épület előtt állandóan található szabad parkolóhely.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Kisállat és gyermek nem akadály!

Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! Az ingatlan 6 hónapnyi időtartamra is bérbevehető diplomatáknak!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.458 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.828 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.560 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.595 km )
Central European University - CEU ( 1.560 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások