Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
1.131.000 Ft/hó

Tábor utca

Budapest, I. Kerület  180 m2, 4 szoba

részletek

Környék: A Vár dombon található a lakás, egy egyedülálló, igényes társasházban. A közelbe számos látnivaló van, a Belváros 10 perc alatt megközelíthető. A Várban és a Krisztina körút környékén is éttermek, üzletek várják a látogatókat. A Mamut és a MOM Park is elérhető távolságban van. Tömegközlekedése is kiváló a helynek, busz és villamos megállók 5 perc sétára találhatóak.
Parkolás: a ház mélygarázsában két hely, a ház felöl a kerten keresztül lehet megközelíteni.
Lakás: Rendezett, csendes társasház földszintjén és első emletén található az ingatlan, mely a ház belső, zöld kertjére néz, az alsó szint pedig kert kapcsolatos. A kertben játszótér is ki van alakítva. A lakásba belépve az alsó szinten találjuk a vendéghálószobát, és a hozzá tartozó fürdőt, melyben szauna is ki lett alakítva. Az előszobai részén beépített szerkények biztosítják a tárolási lehetőséget. Ezen a szinten található továbbá a nappali - konyha, mely teljesen gépesített és felszerelt, illetve innen nyílik a terasz. A felső szinten további két hálószoba és egy kádas fürdő található, valamint egy második számú pihenő - napplai helyiség. A fűtés – hűtés fan-coil rendszerrel megoldott.
• Bérleti díj: 3500 € / hó
• Közös költéség: 115 000 Ft / hó
• Kisállat: nem
• Lift: van a házban
• Fűtés: házközpontú
• Extra: F/C, szauna, borhütők, riasztó, kert

budapestproperties.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.581 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.270 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.229 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.943 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.622 km )
Central European University - CEU ( 1.229 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások