Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Szabó Ilonka utca

Budapest, I. Kerület  55 m2, 2 szoba
Székely Szilárd, +36/30-791 Mutasd

részletek

Kiadó egy magas minőségben felújított kert kapcsolatos budai ingatlan. A vár alatt, a Hattyú házhoz közel található. 1-2 perces sétával elérhető a Széll Kálmán tér és a vár sétálóutcái is.

Az ingatlanban egy nagy, amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, külön helységben lévő mosdó és illemhelyiség, illetve egy 8 négyzetméteres tároló helyiség is található. Az ingatlan teljesen berendezett és gépesített. Teljes alapterület 55 négyzetméter.

Az előszobában nagyméretű beépített szekrény segít a tárolásban. Továbbá az ingatlanhoz tartozik egy 80 négyzetméteres csöndes kerthelyiség, terasszal és kerti garnitúrával.

Bérleti díj havi 250 ezer forint plusz rezsi, ami átlagosan havonta 40 ezer forint. Ebben benne van a közös költség és egy gyors internet csomag is.

A lakás azonnal költözhető. Két havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges a szerződéskötéshez.

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, 47-es 49-es villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.532 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.739 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.597 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.513 km )
Central European University - CEU ( 1.597 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások