Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
190.000 Ft/hó

Szabó Ilonka utca

Budapest, I. Kerület  38 m2, 1 szoba
Keleti Marika, +36/30-900 Mutasd

részletek

A Budai Várnegyedben, a Szabó Ilonka utcában kiadó egy teljeskörűen felújított, 38 nm-es ékszerdoboz. Az ingatlan keleti tájolású, a konyhából és a francia erkélyes szobából is csodálatos, Parlamentre néző panorámával rendelkezik, amit a lakás első bérlője élvezhet majd. Az eredeti nyílászárók kerültek teljes felújításra, a dupla szárnyas ajtók rengeteg fényt engednek be a tágas szobába. A teljesen új, modern konyha gépesített és felszerelt, a kamrában praktikus tárolási lehetőség adott. A szobában új, modern konvektor, a konyhában pedig új fűtőpanel biztosítja a meleget. A wc külön helyiségben van, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt. A szoba bútorozatlan, így lehetőség van ízlés szerint berendezni. UPC gyors internet és tv szolgáltatás be van kötve, havi 8500.-Ft, a rezsi elszámolása fogyasztás alapján történik. A közös költség 14.500.-Ft, amely tartalmazza a vízdíjat, szemétszállítást és csatornázási költségeket. A lakóközösség kulturált és figyelmes, parkolási lehetőség az utcán, a ház előtt lehetséges. A lakásban kisállat tartása illetve a dohányzás nem megengedett.
Kiváló közlekedés és infrastruktúra a környéken, a Batthyány téren és a Széll Kálmán téren a 2-es, piros metró, a Margit körúton a 4-es, 6-os villamos pár perc sétával elérhető, a Halászbástya néhány lépésre helyezkedik el.
A lakás 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj ellenében májusban költözhető!
A lakás megtekintéséhez hívjanak bizalommal minden nap 10-18 óra között!
Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük!

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.273 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.846 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.345 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.582 km )
Central European University - CEU ( 1.345 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások