N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
430.000 Ft/hó

Szabó Ilonka utca

Budapest, I. Kerület  150 m2, 5 szoba

részletek

I., Budai Vár oldalában, Bécsi kapu mellett a Szabó Ilonka u-ban, egy szinten kialakított, 150 nm-es, 1. emeleti, másik oldalon kertkapcsolatos, felújított, egyedi adottságú lakás bérbeadó.

Beosztása: 2 nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, 18 nm télikert, erkély (13 nm) és egy 50 nm-es hátsó nagy terasz, kertkapcsolattal.
Saját cirkófűtéses + padlófűtés, vízóra, hűtőszekrények, mosogatógép, riasztó rendszer. Bútorozatlanul kiadó. Az erkélyről szép panorámás a kilátás. Historikus környezet, a Bécsi kapu közelsége miatt a Vár is könnyen megközelíthető.

A közlekedés mind gépjárművel mind tömegközlekedéssel egyszerű, a közelben számos busz, villamos, metró és hév járat könnyíti meg az eljutást Buda és Pest bármely részére. A Széll Kálmán tér és a Batthyány tér kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető. Minden egy helyen megtalálható, közel az ingatlanhoz van óvoda, iskola és több gimnázium is. A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ is könnyen megközelíthető, ahol minden megtalálható a mindennapi ügyintézéshez, bevásárláshoz, valamint a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak.

Azonnal költözhető, hosszútávra, akár évekre is, 2 hónap kaució. Ideális családnak. Csendes, nyugalmas környezet. Leinformálható bérlők jelentkezését várjuk. Tartozik hozzá egy önálló garázs is, ami 30000 Ft.

Bérleti díj: 1500 EUR/hó garázzsal + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.207 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.792 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.205 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.509 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.898 km )
Central European University - CEU ( 1.205 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások