Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
732.000 Ft/hó

Roham utca

Budapest, I. Kerület  135 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

I., Vár lábánál kiadó egy 10 éve épült, 5 emeletes társasház legfelső, 5. szintjén lévő bruttó 135nm-es tetőtéri luxus penthouse lakás. A lakás kiváló állapotú, nagy teraszos, úgynevezett francia panorámát nyújt az ott lakóknak a Budai Vár irányába.

Csodálatos mészkő burkolatú amerikai konyhás, ebédlős nappalijának déli oldalán nagy felületű üveg tolóajtók találhatóak, amelyek a 18 nm-es teraszra nyílnak, amit mobil napellenző véd.
A tágas, világos, napfényes központi élettér jobb oldalán beépített szekrényes folyosó vezet a nagy méretű hálószobába, a minimál stílusú fürdőszobába és a félszobába.
A nappalitól balra közlekedőn keresztül vezet az út a gardrób szobába, a hálóba és a szintén minimál stílusú fürdőszobába.

A hálószobákat parketta , a többi helyiséget gyönyörű mészkő burkolja.
A nyílászárók hang- és hőszigeteltek, biztonsági üvegek, távirányítós redőnnyel felszereltek. Biztonsági ajtó, riasztó is a lakás részét képezi. A víz-gáz-villany mérőórával ellátottak.

Az penthouse lakáshoz tartozik még 2 db tároló, és teremgarázs hely. A házba belépve, valamint a liftből kilépve az enteriőr egy kellemes és elegáns hotel milliőjét idézi. Kiváló közlekedéssel rendelkezik. Azonnal költözhető, hosszútávra. Ideális párnak, de családnak is megfelelő.

Bérleti díj: 732000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Vár
Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.687 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.169 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.284 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.994 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.832 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.600 km )
Central European University - CEU ( 1.284 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások