Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
522.000 Ft/hó

Pauler utca

Budapest, I. Kerület  80 m2, 3 szoba

részletek

I., budai belvárosban, a Pauler utcában kiadó 80 nm-es, amerikai konyhás, nappali + 2 hálószobás, duplakomfortos, egyedi fűtéses, erkélyes, újépítésű lakás, garázzsal.

Az ajtón belépve a modern, bútorozott előszobába jutunk, ahonnan a zuhanyzós fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali nyílik. Az olasz konyhabútorral ellátott fényes amerikai nappalis konyhából kijuthatunk a fedett, csendes teraszra.
A fényes nappali pihenésre és baráti társaság fogadására egyaránt csábít. Innen érkezünk a kényelmes matracú, ágyneműtartós franciaágyas hálószobába, amelyhez önálló, modern fürdőszoba tartozik. Kád és zuhanyzó is segíti a kényeztetést.

A nappaliból nyílik a széffel és a kihúzható- ágyneműtartós kanapéval ellátott vendégszoba, amely akár dolgozószobaként is funkcionálhat. Innen külön is megközelíthető a rattan bútoros, barátságos terasz.
A lakás hangulatát és kényelmét meghatározza a távvezérlő funkciós klíma, az elektromos redőny, a rendszerbe kötött riasztó, és a felső kategóriás gépesítésű modern design.

Műszaki felszereltség: A fűtést és a meleg vizet a házközponti kazán biztosítja. A fűtés egyedi mérők szerinti fogyasztás alapján kerül elszámolásra.
Költség: A közös költség: 16.500 Ft, amely magában foglalja a társasház felújítási alapot, a lépcsőház takarítását, a szemétdíjat, a közös költség díját, a társasházi biztosítást.
Parkolás: A lakásba közvetlenül a mélygarázsból érkezhet!

A bérlet feltételei: 1 év határozott idejű bérleti szerződés. 2 havi kaució, a bérleti díj és a rezsi átalány előre fizetése. Kisállat nem hozható. Dohányzás nem lehetséges. A lakás bútorozva, gépesítve, a Multi Alarmhoz bekötve, 500 mb internettel és Prémium UPC csomaggal kiadó.

Bérleti díj: 1600 Eur/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Vár
Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.725 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.147 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.281 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.930 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.802 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.542 km )
Central European University - CEU ( 1.281 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások