N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
240.000 Ft/hó

Ostrom utca

Budapest, I. Kerület  80 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben (Váralja) egy 80nm-es, 2 + 1 félszobás, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti erkélyes lakás.

A 4 szintes, 1930 körül épült, liftes, tégla építésű, társasház a Szabó Ilonka utca magasságában van. Jó állapotú. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A szuper világos lakás egy nagy, erkélyes nappalival, két hálószobával (egy nagyobb és egy kisebb félszoba), szeparált konyhával és egy kádas fürdővel rendelkezik. A kényelmet egy épített nagy méretű gardróbszekrény, igényes méretre gyártott bútorok és polcrendszerek biztosítják.

2 éve teljeskörű felújításon esett át. Bútorozott és gépesített (TV, hűtő, tűzhely, sütő, mosógép, légkondi). A nappali klimatizált. A melegvizet és a fűtést egy 2 éve cserélt enregiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

A közösköltség 19.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető. A lakcímbejelentés megoldható.

A lakás augusztus második felétől költözhető!

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 16-os busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.594 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.712 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.654 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.495 km )
Central European University - CEU ( 1.654 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások