Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Ostrom utca

Budapest, I. Kerület  80 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben (Váralja) egy 80nm-es, 2 + 1 félszobás, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti erkélyes lakás.

A 4 szintes, 1930 körül épült, liftes, tégla építésű, társasház a Szabó Ilonka utca magasságában van. Jó állapotú. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A szuper világos lakás egy nagy, erkélyes nappalival, két hálószobával (egy nagyobb és egy kisebb félszoba), szeparált konyhával és egy kádas fürdővel rendelkezik. A kényelmet egy épített nagy méretű gardróbszekrény, igényes méretre gyártott bútorok és polcrendszerek biztosítják.

2 éve teljeskörű felújításon esett át. Bútorozott és gépesített (TV, hűtő, tűzhely, sütő, mosógép, légkondi). A nappali klimatizált. A melegvizet és a fűtést egy 2 éve cserélt enregiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

A közösköltség 19.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető. A lakcímbejelentés megoldható.

A lakás augusztus második felétől költözhető!

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 16-os busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.594 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.712 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.654 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.495 km )
Central European University - CEU ( 1.654 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások