Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Ostrom utca

Budapest, I. Kerület  100 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben (Váralja), az Ostrom utcában, egy 100 m2-es, 3 + 1 félszobás, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti erkélyes lakás.

A 4 szintes, liftes, tégla építésű, társasház a Várfok utca magasságában van. Jó állapotú. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás az előszoba kivételével nagyon világos. Van egy hatalmas előszoba, ami jelenleg étkezőként funkcionál. Balra egy nagy szeparált étkezős konyha. Jobbra az erkélyes nappali és a fürdő nyílik. A nappaliból nyílik egy háló, ami a fürdőn keresztül, tehát az előszobából is megközelíthető és ennek az előteréből nyílik még egy hálószoba. Sarokkádas és bidés fürdővel rendelkezik.

Az ingatlan teljes körűen felújított, bútorozott és gépesített. A konyha teljesen felszerelt. (TV, fagyasztós hűtő, gáztűzhely, villanysütő, mosogatógép, kávéfőző, vízforraló, mosógép, pezsgőfürdő, Aloevera-DEMKO Feder ágymatracok, riasztó stb.). Hő és hangszigetelő élőfa ajtók-ablakok, nagy bővíthető ebédlőasztal. A melegvizet és a fűtést egy enregiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

A közös költség 19.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 4 6 17 56 56A 59 59A 59B 61
Metró M2
Busz 5 16 39 91 102 116 149 16A 6 155 156 129 128 222 22A 22
Éjszakai 916 922 956 960 990

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.641 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.688 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.695 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.979 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.480 km )
Central European University - CEU ( 1.695 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások